Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Arkadaşlar ürünü aynı siteden çikolata aromalısından kampanyasız olarak 169 a bende aldım. Yukardaki arkadaş tadını çok iyi tarif etmiş çikolatası az konmuş sıcak çikolata gibi suyla vahimdi sütlede pek güzelleşemedi içimi kolay ama tadı benim için cidden sıkıntı zevkle içilmiyor protein oranını düşünüp fondip yapıyorum başka türlü bitmez bu kutu :)

Su urune nasil tadi iyi diyolar anlamiyor optimumdan sonra bunu kullandim.kokusu da tatida cok kotu

3310 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ultimate Nutrition Prostar% 100 Whey Protein Beta Lactoglobulin, Alpha Lactalbumin, Glycomacropeptide, Immunoglobulins, Proteose Peptones, serum albümin, Lactoferrin ve Lactoperoxidase gibi tüm peynir altı suyu proteinlerini içerir.

Yetkili Satıcı: Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey
* 6 gr.BCAA
* Düşük yağ
İzmir gaziemirde magic adli salonda bu proteinden satiyorlar.1 ay kullandim tuvaletten cikamadim zaten ilgi 0 ayrica kickboks a dair bi bilgileri yok sertifika veya izin belgeleri bile yok izmir gaziemrde otura. Varsa gitmeyin beyler

2 kutu bitirdim daha önce, tat olarak iyiydi bana göre..
sei max protein den sonra çok büyük hayallerle almıştım tat konusunda, fakat çok kötü gerçekten tadı. çikolatalısından bahsediyorum bu arada kapakta 500 ml su ile karıştırın diyor ben 200 ml ile karıştırdım yine de tat yok gibi bir şey.[DOUBLEPOST=1402138079][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar ürünü aynı siteden çikolata aromalısından kampanyasız olarak 169 a bende aldım. Yukardaki arkadaş tadını çok iyi tarif etmiş çikolatası az konmuş sıcak çikolata gibi suyla vahimdi sütlede pek güzelleşemedi içimi kolay ama tadı benim için cidden sıkıntı zevkle içilmiyor protein oranını düşünüp fondip yapıyorum başka türlü bitmez bu kutu :)
bence 1 tatlı kaşığı kakao at daha güzel olur. Ben de yeni aldım bunu daha denemedim kakao ile ama onceki kullandıgım protein de aynı şekilde tatsızdı 1 kaşık kakao atıyordum 1 kaşık da nesquik bazen o zaman gayet iyi oluyordu. Hatta benim kullandıgım toz o kadar tatsızdı ki 2 kaşık muz aromalı toz atıyordum bildigin muzlu süt gibi oluyordu 0 çikolata tadı :)

sei max protein den sonra çok büyük hayallerle almıştım tat konusunda, fakat çok kötü gerçekten tadı. çikolatalısından bahsediyorum bu arada kapakta 500 ml su ile karıştırın diyor ben 200 ml ile karıştırdım yine de tat yok gibi bir şey.[DOUBLEPOST=1402138079][/DOUBLEPOST]
bence 1 tatlı kaşığı kakao at daha güzel olur. Ben de yeni aldım bunu daha denemedim kakao ile ama onceki kullandıgım protein de aynı şekilde tatsızdı 1 kaşık kakao atıyordum 1 kaşık da nesquik bazen o zaman gayet iyi oluyordu. Hatta benim kullandıgım toz o kadar tatsızdı ki 2 kaşık muz aromalı toz atıyordum bildigin muzlu süt gibi oluyordu 0 çikolata tadı :)
Çok mantıklı bu şekilde tat sorunu ortadan kalkmış olur değerleri çok iyi tadı kötü diye harcanacak toz değil

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baska tozum olsa illaki denerdim ama kakao ve nesquik ile olani denicem mutlaka yorumumu buraya yazarim sagol dostum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaslar ya tadın tuzun ne önemi var sizki hergün yumurta tavuk yemekten bıkmış nerdeyse çiğ deniycek insanlar olarak yada ilerde bıkıcak bıkma potansiyeli olan düzgün beslenme mantıgını oturtmus yeni arkadaslar olarak takılmayın böle şelere içerik iyimi iyi ne için alıcaksın amacına uygunmu uygun kalitelimi kalıteli denicekmisin deniceksin gerisini koyver gitsin takılmayın okadar

Tadı güzeldi suyla hemen karışıyor fazla kullanamadım sağlık probleminden dolayı kestim kullanmayı. daha 2kg dan fazlası bir köşede duruyor.yani hepsini kullanamadığım için verim olarak bişey diyemiycem ama tadı güzel.

15 gündür kullanıyorum, bundan once amix kullandım, amix e göre tadı birazdaha sademsi tadı tam vermiyor, alıştım 2 haftada kutu bitsin bende etkisine o zaman bakacagım.

Dostum kakaoyla denedigimde pek guzel olmadi kakao soguk sutten dolayimidir bilemedim cok iyi karismadi tadida pek hosuma gitmedi ama nesquikle sade haline gore bayagi iyi oldu nesquik stogu yaptim artik boyle kullanicam benim gibi tadindan sikayetci olan arkadaslara da burdan tavsiye olsun :)

Dostum kakaoyla denedigimde pek guzel olmadi kakao soguk sutten dolayimidir bilemedim cok iyi karismadi tadida pek hosuma gitmedi ama nesquikle sade haline gore bayagi iyi oldu nesquik stogu yaptim artik boyle kullanicam benim gibi tadindan sikayetci olan arkadaslara da burdan tavsiye olsun :)

Nesquick ekleyerek yağ, şeker vb değerleri yükseltiyorsunuz.. Miktar ne kadar ? Hesap yapan var mı ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eklediğin nesquikin içinde şeker ve katkı maddeleri var özellikle yağ sorunu olanlar nesquik kullanmamalı bana kalırsa yağ sorunu olmayanlarda şekerden uzak durmalı bu yüzden nequik eklemek doğru olmaz onun yerine yarım muz ve 3 tane çilek ekle sütle karıştır bak bakalım içerken nasıl hoşuna gidicek ben antrenman öncesi suyla alıyorum antrenman sonuda dediğim gibi yapıyorum.

Tat olarak sıkıntı yaşamadım ben.Karışımı da gayet güzel.İçerik olarak çok güçlü,80 servis çok ekonomik.

Son düzenleme:
Nesquick ekleyerek yağ, şeker vb değerleri yükseltiyorsunuz.. Miktar ne kadar ? Hesap yapan var mı ?

Aynen nesquik in degerlerine bakmaya calistim ama paket kucuk oldugu icin olsa gerek yazmamislardi. Ben bir olcege normal derece dolu bir tatli kasigi ekliyorum gayet iyi oluyor.

Eklediğin nesquikin içinde şeker ve katkı maddeleri var özellikle yağ sorunu olanlar nesquik kullanmamalı bana kalırsa yağ sorunu olmayanlarda şekerden uzak durmalı bu yüzden nequik eklemek doğru olmaz onun yerine yarım muz ve 3 tane çilek ekle sütle karıştır bak bakalım içerken nasıl hoşuna gidicek ben antrenman öncesi suyla alıyorum antrenman sonuda dediğim gibi yapıyorum.

Aynen katiliyorum az bi miktar koyuyor olsakta seker sekerdir bunu goze alabilen yada icilebilirligi artirmak icin benim gibi sekeri cokta umursamayanlar kullanabilir tabiki. Muz ve cilege gelince evdeyken makul cozum blendirlada ezilince cok guzel oluyor ama antreman sonrasi salonda yapilamayacak olmasi sikinti malum blendir vs.

İzmir gaziemirde magic adli salonda bu proteinden satiyorlar.1 ay kullandim tuvaletten cikamadim zaten ilgi 0 ayrica kickboks a dair bi bilgileri yok sertifika veya izin belgeleri bile yok izmir gaziemrde otura. Varsa gitmeyin beyler
Tuvaletten çıkamadım diyorsun ama tozdan olduğuna eminmisin veya tozun orjinal olduğundan kullananlardan kimse ishal yaptığına dair bir yorum yazmamış bende kullanıyorum ishal olmayı bırak yüksek protein alımından dolayı kabızlık yaşıyorum keşke kabızlık olacağına ishal olsa.

bende nesquikle denedim begenmedim fakat dün nesquik + kakao denedim ve daha hoş geldi tadı ama yine de iyi değildi :D[DOUBLEPOST=1402536047][/DOUBLEPOST]
1 tatlı kaşığı nesquik = 5 gr.
100 gr'da 80 gr. karb. var
1 tatlı kaşığında 4 gr. karb. var ve ben zaten ant. sonrası basit şeker kullanma taraftarı oldugum için sıkıntı yok. Bunun yanında 3 kaşık da reçel yiyorum ben :D

tatilde mecburiyetten içmiş bulundum bir bardak. oneydi öyle.basmışlar tatlandırıcıyı içim baydı. protein dediğin tatlımı olur arkadaş. çocuklar mı içiyor bunu .neyin kafası bu anlayamıyorum.

Back
Yukarı