whey proteini ne sanıyorsunuz acaba ?whey proteinden kütle ve güç artısı alamamak nasıl oluyor
tavuktan yumurtadan aldığın proteinin kana çok daha hızlı karışan hali
whey proteini ne sanıyorsunuz acaba ?whey proteinden kütle ve güç artısı alamamak nasıl oluyor
Bence o soruda ironi vardıwhey proteini ne sanıyorsunuz acaba ?
whey proteini ne sanıyorsunuz acaba ?
whey kulllanan biri kesinllikle hacim alır dediyseniz yanlış anlamamışımbende onu diorum wheyden nasıl hacim alamamıs![]()
whey kulllanan biri kesinllikle hacim alır dediyseniz yanlış anlamamışımsanki tek wheye bağlı gibi konuşmuşsunuz.
whey kullanıyor diye kas inşa edecek diye birşey yok ki. bunun antrenmanı var, beslenmesi var, dinlenmesi var diye uzar![]()
Gideyim hocam ben en iyisiciddi ciddi dalga gectiğimi anlıyan kimse çıkmıormu şimdi![]()
Tadından ne beklediğinize bağlı eğer protein tozunu zevkle içip lezzet almak için alıyorsanız zaten hiç almayın onun yerine piyasada tadı güzel ama çok pahalı bir sürü toz var zaten ultimate in bu içeriğini ve fiyatını her zaman tercih ederim ben kendim spor öncesi bir ölçek su ile içiyorum gayet rahat içimi var sadece bonibon drajelerinin kokusundan var biraz spor sonu ise zevkle içmemi sağlayan bir karışım yapıyorum ve tadı harika oluyor 1 ölçek toz yarım muz 3-4 çilek blenderla ezip yarım litre sütle karıştırıyorum ve zevkle içiyorum eğer tadından çok yakınıyorsan dediğim gibi yapabilirsin muhteşem oluyor ama spor öncesi çabuk sindirilmesi ve spor sırasında midenin bulanmaması için suyla içmeni öneririm. Sizden neden alıntı yaptığıma gelincede tadı berbat demeniz bu ürünü almak isteyen arkadaşların aklını çelebilir bence tadında hiçbir sıkıntı yok.Çikolatalısını aldm. Tadı berbat ve çok şekerli. Faydası ne kadar olur bakıcaz.
Tadından ne beklediğinize bağlı eğer protein tozunu zevkle içip lezzet almak için alıyorsanız zaten hiç almayın onun yerine piyasada tadı güzel ama çok pahalı bir sürü toz var zaten ultimate in bu içeriğini ve fiyatını her zaman tercih ederim ben kendim spor öncesi bir ölçek su ile içiyorum gayet rahat içimi var sadece bonibon drajelerinin kokusundan var biraz spor sonu ise zevkle içmemi sağlayan bir karışım yapıyorum ve tadı harika oluyor 1 ölçek toz yarım muz 3-4 çilek blenderla ezip yarım litre sütle karıştırıyorum ve zevkle içiyorum eğer tadından çok yakınıyorsan dediğim gibi yapabilirsin muhteşem oluyor ama spor öncesi çabuk sindirilmesi ve spor sırasında midenin bulanmaması için suyla içmeni öneririm. Sizden neden alıntı yaptığıma gelincede tadı berbat demeniz bu ürünü almak isteyen arkadaşların aklını çelebilir bence tadında hiçbir sıkıntı yok.
Tozdan ne etki bekliyorsunuzda alamiyorsunuz merak ediyorumkullanıpta hiç bir etki alamadığım protein tozlarından.