Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
bende onu diorum wheyden nasıl hacim alamamıs :D
whey kulllanan biri kesinllikle hacim alır dediyseniz yanlış anlamamışım :) sanki tek wheye bağlı gibi konuşmuşsunuz.
whey kullanıyor diye kas inşa edecek diye birşey yok ki. bunun antrenmanı var, beslenmesi var, dinlenmesi var diye uzar :)

Çikolatalısını aldm. Tadı berbat ve çok şekerli. Faydası ne kadar olur bakıcaz.
Tadından ne beklediğinize bağlı eğer protein tozunu zevkle içip lezzet almak için alıyorsanız zaten hiç almayın onun yerine piyasada tadı güzel ama çok pahalı bir sürü toz var zaten ultimate in bu içeriğini ve fiyatını her zaman tercih ederim ben kendim spor öncesi bir ölçek su ile içiyorum gayet rahat içimi var sadece bonibon drajelerinin kokusundan var biraz spor sonu ise zevkle içmemi sağlayan bir karışım yapıyorum ve tadı harika oluyor 1 ölçek toz yarım muz 3-4 çilek blenderla ezip yarım litre sütle karıştırıyorum ve zevkle içiyorum eğer tadından çok yakınıyorsan dediğim gibi yapabilirsin muhteşem oluyor ama spor öncesi çabuk sindirilmesi ve spor sırasında midenin bulanmaması için suyla içmeni öneririm. Sizden neden alıntı yaptığıma gelincede tadı berbat demeniz bu ürünü almak isteyen arkadaşların aklını çelebilir bence tadında hiçbir sıkıntı yok.

Tadından ne beklediğinize bağlı eğer protein tozunu zevkle içip lezzet almak için alıyorsanız zaten hiç almayın onun yerine piyasada tadı güzel ama çok pahalı bir sürü toz var zaten ultimate in bu içeriğini ve fiyatını her zaman tercih ederim ben kendim spor öncesi bir ölçek su ile içiyorum gayet rahat içimi var sadece bonibon drajelerinin kokusundan var biraz spor sonu ise zevkle içmemi sağlayan bir karışım yapıyorum ve tadı harika oluyor 1 ölçek toz yarım muz 3-4 çilek blenderla ezip yarım litre sütle karıştırıyorum ve zevkle içiyorum eğer tadından çok yakınıyorsan dediğim gibi yapabilirsin muhteşem oluyor ama spor öncesi çabuk sindirilmesi ve spor sırasında midenin bulanmaması için suyla içmeni öneririm. Sizden neden alıntı yaptığıma gelincede tadı berbat demeniz bu ürünü almak isteyen arkadaşların aklını çelebilir bence tadında hiçbir sıkıntı yok.

Bi çok arkadaşımda aynı şeyden yakınıyor. Gerek salonda olsun gerekse yorumları okursan burdan bi çok kişi. Tadı güzel değil bu açık. Senin damak tadına uymuşsa bişey diyemem. Ben bundan önce optimum gold standart kullandıgım icin bu bana ağır gelmis olabilir. Sonucta o daha soft ve tatlı degil. Kimsenin aklını çelicek bisey yok, ben etkisinden hic bahsetmedim tadı hakknda konustm. Seninde dedigin gibi tadı düsünen baska bisey alır zaten,düsünmeyen bunu alır.

Arkadasim almisti tadindan tiksindi damak tadi kişiye gore değişir tabi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçerik olarak begendim mesela triptofan değeri cok iyi 100 gr da 1.9 gr civarı bu arada bu markanın helal gıda sertifikası varmış tat olarak düşündürücü yorumlara bakılırsa mesela musclatech çikolata kullanan varsa ikisini karsilastirabilirmi tat olarak

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi sitede ultimate prostars nutrex vitrix ve musclatech shaker 249 tl almak isteyenlere duyurulur

İçerik olarak ve fiyat olarak çok iyi bence almayı düşünüyorum fakat burdaki yorumlar beni yanıltıyor

Dün sipariş verdim bugün geldi bundan önce farklı protein tozu kullanıyodum bu paket iyi oldu hediyeleri ile birlikte 250 TL ye aldım..
Tozları daha kullanmaya başlamadım yarından itibaren açılış yapıcam..etkilerini yine yazarım

jJrEon.jpg

Back
Yukarı