Birkaç gün önce bu ürünün çikolata aromalısından aldım.Daha önceki çikolatalı chocolate creme di şu anda piyasadakilerde chocolate flavor yazıyor.Bazı arkadaşların da bahsettiği gibi ürün tam toz kıvamında değil,topaklanma olmuş un gibi biraz.hatta ölçeğe doldururken bile blok halde geliyor.Distribütör firmayı arayıp durumu anlattım,ürünü kargoyla gönderirsem analiz edip birşey söyleyebilirlermiş.Uzun bir işlem olucağından şimdilik göndermedim.Yeni alan herkeste çikolata aromalısı böylemi çıkıyor acaba?
Aynı durum hepimizde var ya . Baştan bende kafaya taktım sonradan normal herhalde diye inandırdım kendimi![]()
Farklı bir çikolata aroması kullanıldığından daha öncekilerden değişik olabilir ama toz kıvamında olmaması bana çok normal gelmedi.Acaba arada birkaç ürünmü böyle problemli çıkıyor bize denk geldi, yoksa hepsimi böyle o önemli.
Ürün bugun elime geçti çikolata aromalısından tadı gayet güzel geldi, fakat &100 great tasting aroma kısmı siyah bantlarla kaplıydı bende şüphe yarattı bilgisi olan varmı
bende bu ürünü yaklaşık 20 gün önce aldım ve kullanıyorum daha önceden muscletech whey+ ve muscle pharm combat kullanmıştım bu ürün yüksek bcaa eaa içeriğiyle göze çarpmıştı bende yağ oranıda oldukça ideal üründen memnunum muz aromalı aynı topak ve koku sorunu bendede var kutu plastığyle alaklı bir durummuş koku topaklanmada aramayla ilgili olduğu sanılıyormuş shakerınıza koyarken shakerda çalkalayın sıvıyı koymadan zaten çabuk karışıyor sorun olmuyor ürünler sorunlu değillermiş
Suplement olarak şu an ne kullanıyorsun ?12 gr BCAA yeterli ekstradan almanıza gerek yok .Şu ana kadar kullandığım protein tozları arasında tadı en çok hoşuma giden bu ürün oldu (Mesaj atmışken bunuda belirtiyim dedim)Ürün için ankete oy verenler pek başarılı bulmasada ben çok beğendim.
[DOUBLEPOST=1387807370][/DOUBLEPOST]geçen hafta bende bu üründen aldım..un gibi yapısı,çok tatsız oluşu(gaspari ve hardline göre) dikkatimi çekti. açıkçası sahte olmasından korktum. hem distribütör farmatek'e hemde ultimate global sitesi contact bölümüne yazarak ürünün orjinal olup olmaması konusunda yardım istedim. farmatek hemen geri döndü.aldığım yerin bayileri olduğunu,bir sıkıntı olmadığını yazmışlar. ultimate ertesi gün dönüş yaptı,kutunun resmini ve altında yazan sayıları (lot no,tarih) istediler.gönderdim,bir kaç gün sonra ordan da cevap geldi.açıkçası bu kadar ilgi ve hızlı cevap beklemiyordumAynı durum hepimizde var ya . Baştan bende kafaya taktım sonradan normal herhalde diye inandırdım kendimi![]()