Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Birkaç gün önce bu ürünün çikolata aromalısından aldım.Daha önceki çikolatalı chocolate creme di şu anda piyasadakilerde chocolate flavor yazıyor.Bazı arkadaşların da bahsettiği gibi ürün tam toz kıvamında değil,topaklanma olmuş un gibi biraz.hatta ölçeğe doldururken bile blok halde geliyor.Distribütör firmayı arayıp durumu anlattım,ürünü kargoyla gönderirsem analiz edip birşey söyleyebilirlermiş.Uzun bir işlem olucağından şimdilik göndermedim.Yeni alan herkeste çikolata aromalısı böylemi çıkıyor acaba?

Aynı durum hepimizde var ya . Baştan bende kafaya taktım sonradan normal herhalde diye inandırdım kendimi :)

Aynı durum hepimizde var ya . Baştan bende kafaya taktım sonradan normal herhalde diye inandırdım kendimi :)

Farklı bir çikolata aroması kullanıldığından daha öncekilerden değişik olabilir ama toz kıvamında olmaması bana çok normal gelmedi.Acaba arada birkaç ürünmü böyle problemli çıkıyor bize denk geldi, yoksa hepsimi böyle o önemli.

Farklı bir çikolata aroması kullanıldığından daha öncekilerden değişik olabilir ama toz kıvamında olmaması bana çok normal gelmedi.Acaba arada birkaç ürünmü böyle problemli çıkıyor bize denk geldi, yoksa hepsimi böyle o önemli.

İşte bende o yüzden normal gözle bakmaya başşladım . Herkes o sorundan muzdarip

Ürün bugun elime geçti çikolata aromalısından tadı gayet güzel geldi, fakat &100 great tasting aroma kısmı siyah bantlarla kaplıydı bende şüphe yarattı bilgisi olan varmı

Sorun yok, distribütörler tarafından ambalajdaki belli ibareler kapatiliyor. Mevzuattaki bir degisiklik sonucu bakanlık tarafından getirilen bi uygulama..

Maksat güya tüketiciyi korumak. Orda yazan ibareleri görünce tüketici yanılabilirmis falan. Monster milk deki monsteri kapatanı gordum, millet okuyunca monster olcagını dusunebilirms:)

bende bu ürünü yaklaşık 20 gün önce aldım ve kullanıyorum daha önceden muscletech whey+ ve muscle pharm combat kullanmıştım bu ürün yüksek bcaa eaa içeriğiyle göze çarpmıştı bende yağ oranıda oldukça ideal üründen memnunum muz aromalı aynı topak ve koku sorunu bendede var kutu plastığyle alaklı bir durummuş koku topaklanmada aramayla ilgili olduğu sanılıyormuş shakerınıza koyarken shakerda çalkalayın sıvıyı koymadan zaten çabuk karışıyor sorun olmuyor ürünler sorunlu değillermiş

bende bu ürünü yaklaşık 20 gün önce aldım ve kullanıyorum daha önceden muscletech whey+ ve muscle pharm combat kullanmıştım bu ürün yüksek bcaa eaa içeriğiyle göze çarpmıştı bende yağ oranıda oldukça ideal üründen memnunum muz aromalı aynı topak ve koku sorunu bendede var kutu plastığyle alaklı bir durummuş koku topaklanmada aramayla ilgili olduğu sanılıyormuş shakerınıza koyarken shakerda çalkalayın sıvıyı koymadan zaten çabuk karışıyor sorun olmuyor ürünler sorunlu değillermiş

Bu bilgileri kimden aldınız ?

2. kutumu kullanıyorum.Bence iyi bir ürün.Fakat alırsanız kesinlikle çileklisiniz alın ben ilk başta çilekli aldım tadı gayet iyidi ama sonra muzlusunu aldım tadı cok kötü

2 haftadır kullanıyorum ürün çok iyi bazı arkadaşlar tat felan bahsetmısler ben çikolatalısını meyve suyuyla ıcıyorum
tadı gayet iyi zaten protein tozu bu kötü olsa bile tadı için içmiyorsunuz
karışma olayına gelince şuan piyasada cok gordugum bı shaker modelı var her marka ondan yaptırıp logosunu bastırıyor kapagın altına yuvarlak bırsey koyuyorsunuz gözenekli onunla çalkalayınca karışmaz yani shakerınız iyi olsun
şu içinde hani demir toplar olan shakerlar varya onlardan alıp guzelce sallarsanız karısmama sorunu yok shakerınızla alakalı o

Bir servisinde ortalama 6 gr.BCAA olduğu yazıyor günde iki servis kullandığıma göre 12 gr BCAA yapar ilaveden BCAA almalımıyım ?

12 gr BCAA yeterli ekstradan almanıza gerek yok .Şu ana kadar kullandığım protein tozları arasında tadı en çok hoşuma giden bu ürün oldu (Mesaj atmışken bunuda belirtiyim dedim)Ürün için ankete oy verenler pek başarılı bulmasada ben çok beğendim.
Suplement olarak şu an ne kullanıyorsun ?

geçen hafta
[DOUBLEPOST=1387807370][/DOUBLEPOST]geçen hafta bende bu üründen aldım..un gibi yapısı,çok tatsız oluşu(gaspari ve hardline göre) dikkatimi çekti. açıkçası sahte olmasından korktum. hem distribütör farmatek'e hemde ultimate global sitesi contact bölümüne yazarak ürünün orjinal olup olmaması konusunda yardım istedim. farmatek hemen geri döndü.aldığım yerin bayileri olduğunu,bir sıkıntı olmadığını yazmışlar. ultimate ertesi gün dönüş yaptı,kutunun resmini ve altında yazan sayıları (lot no,tarih) istediler.gönderdim,bir kaç gün sonra ordan da cevap geldi.açıkçası bu kadar ilgi ve hızlı cevap beklemiyordum:)
yani özetle,bu ürünün tadı ve yapısı diğer tozlara pek benzemiyor.

Son düzenleme:
bende 1 2 hafta once bu üründen ve bcaa cla amıno aldım. öğrenmek istediğim bunları sadece spor gunlerımı tüketmeliyim yoksa her gün mü? ve kaç ölçek yardımcı olursanız sevinirim tşk.

spor günlerinde antrenman öncesi ve antrenman sonrası almanı tavsiye ederim. her servis 1 ölçektir bunuda unutma;) antrenman yapmadığın günler hakkında sadece 1 servis alman senin için yeterli olacaktır[DOUBLEPOST=1388008487][/DOUBLEPOST]Ürünün içeriği gayet zengin 30 gram serviste 25 gr protein bulunması her firmanın harcı değil:) tebrikler ultimate

Back
Yukarı