Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Arkadaşlar İçeriğine baktım da
Bu ürün Definasyon Dönemleri için de Bulk Dnemleri İçin de çok Hoş ve İçeriği BCAA ca zengin üstelik servis sayısı fazla mükemmel bir protein ...
Şu an definasyondayım ve Eğer Bulabilirsem 5 lbs. Ultimate Muzlu alacağım...

erbakan hoca daha önceki yorumlarından hatırladığım kadarıyla gasperi , bsn ve nitro tech kullandğını belirtmiştin (daha varsa hatırlamıyorum) etki olarak ev iyi hangisinden verim aldın aceba ? birde ankarada nerede alışveriş yapıyorsun american pazarı nasıl güzenilirmidir ?

En Büyük Etkiyi Gaspari MyoFusion dan ve Muscletech Nitrotechden aldım
Ama içeriğine bakınca servis sayısına da bakınca Ultimate İçindeki BCAA oranı ile diğerlerine fark atıyor.Yağı ve şekeri yok denecek kadar az üstelik süper...

ürünü kampanya ile 120 tlye aldım

çileklisini severim umarım çikolata baydı zira.

İçemiyorum.....çikolatalısını kullanıyorum, su ile denedim beğenmedim, süt ile denedim olmadı, meyve suyu ile biraz daha iyi... ve gerçekten korkulu rüyam oldu tadı gerçekten çok çok kötü ve koca kutuyu nasıl bitireceğim diye düşünüyorum.

hadi ya ciddimisin :( çikolata aromasınımı istesem acaba ?

daha önce bütün wheylerde çikolata kullandım oyüzden değişiklik istedim.

yada boşver bi gelsn bakalım zaten tat için almıyorum içerik/fiyat olarak cazip geldi :)

hadi ya ciddimisin :( çikolata aromasınımı istesem acaba ?

daha önce bütün wheylerde çikolata kullandım oyüzden değişiklik istedim.

yada boşver bi gelsn bakalım zaten tat için almıyorum içerik/fiyat olarak cazip geldi :)

Hayır hayır.... çikolata kullanıyorum ben, çilek değil ve çilek aromalı olan versiyonunu daha içilebilir olduğunu söylüyorlar.

Arkadaşlar Ultimate Whey in Muzlusunu almak istiyorum,Acaba Ankara'da muzlu ultimate bulabileceğim elden alabileceğim yerler var mıdır????
Sorun şu ki her bayi internette 20 30 tl fazladan satışı yapıyor elden alırsanız 180 tl ye satılan Ultimate Prostar'ı 140 a alabilirsiniz...

Arkadaşlar 152 tl ye nerden aldınız? Özel mesaj ile gönderebilirseniz çok sevinirim. Bende peşin alacağım ama, gördüğüm sitelerde fiyat 180 tl.

çilekli aldım, tadı biraz daha ayarlanırsa milkshake gibi oluyor ama suyla denemedim muhtemelen berbat olacaktır

karışma olayına gelince.. uzunca çalkamama rağmen içinde topak vardı yine.. küçük köfte top gibi birşey çıktı içinden içerken :D attım ağzıma şeker gibi eridi. ultimateye yakışan bir whey değil aslında.

Bu ürünü aldım bugün.Normalde bugün antrenman'dan sonra içecektim fakat ürünüm biraz geç geldi.Daha önce Optimum ve Muscletech Nitrotech kullanmıştım.İkisindende etki olarak gayet memnundum fakat Muscletech belkide hayatımda içtiğim ender ağır tatlardandı.Çikolatalısı gerçekten insanı bayacak şekilde şekerli.Şimdi çilekli ultimate aldım bakalım,sonuçları sizlerle paylaşırım.

arkadaşlar ben bu ürünü yaklaşık olarak 3 kutu bitirdim. şöyle söyleyeyim; ilk vücut geliştirmeye başladığım günlerde antremandan hemen sonra alıyordum. inanılmaz derecede vücutta toparlanma meydana geliyordu. daha sonra antremandan 1 saat sonra alamaya başladım. 85 kilodan 92 kiloya çıkmamda müthiş yardımcı oldu. şuan hala kullanmaktayım. daha önce optimumda kullandım. içerik olarak optimum ultimate nin yanına bile yaklaşamaz. gerçekten çok kaliteli bir ürün. kullanan arkadaşlara tavsiyem muhakkak su ile alın. muhakkak ki ultimate prostardan içerik olarak daha iyi proteinler vardır. ama daha iyisine gerek yok bu ürün yeterde artar bile...

Geri veripte, değişip kurtulduğum ürün oldu, aklımda hiç iyi zir izlenim bırakmadı. Çileklisini kullanmadım fakat çikolatası tam bir facia idi. İçerik olarak lafım yok oldukça iyi içeriğie sahip.

Benim de şu an kullandığım protein tozunun bitmesine az kaldı. Bitince bu ürünü almayı düşünüyorum fakat aroma konusunda kafam karıştı aslıda benim için içeriği önemli fakat çok kötü tadı olan bir şey de içmek istemem. Çikolata önerenler var fakat çok çok kötü diyenlerde, Çilek de kötü tepkiye rastlamadım, Muz hakkında yorum görmedim. Muzlu kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba ?

bu urunle Ultimate Nutrition IsoCool Protein 908 gr arasında kararsız kaldım farkındayım bıraz farklı urunler ama ıkısınden bırını tercıh etmem gerekıyor ant bıtımı gece 10 u buluyor ve 12 gıbı yatıyorum fıkrı olan varsa belırtırse sevınırm

selamlar,
bugün gidip ultimate prostar whey 2,39 kg aldım...

fakat ürünün kokusu çok kötü... çikolata aromalı..

acaba terslik bendemi bide kapağın üstünde sticker yok ne dersiniz...

Back
Yukarı