Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
kardeşim sorun fiyat değil ben cok protein tozu gainer creatine alışverişi yaptım ama kâğıdın üzerinde gordugum 5 delik gerçekten şüphelenmeme sebep oldu hic böyle birsey ile karsılasmamıstım sadece bana gelendemi böyle merak ettiğimden sordum.
Kardesim p7den cok alısveris yapma tavsiyem olsun Nut ri shop ultimate in distribütörü ve daha uygun fiyatlara satıyor

p7 den çokça alışveriş yaptım bi sorun yasamadım memnunum ama hic ultimate alıpta o 5 gen seklinde 5 tane delik kâğıtta gören varmı kapağın içindeki kagıdada geçmiş izleri.

konu sürekli tat meselesine dönmüş. Spor sonrası protein alıyoruz sonuçta. Tadı mükemmel olmak zorunda deil. İçerik performans olarak optimum gold dan iyi midir?

Bende bu ürünü sipariş verdim ve ürün dün elime ulaştı yalan söylemicem ucuzluğundan bende şüpheleniyorum kutuyu açtığımda şekerli leblebi kokusu vardı sanki :) ve kapağı açtıktan sonraki kağıtta 5 gen seklinde 5 tane delik vardı beni daha da kıllandırdı sizdede öyle birsey varmıydı kapağı açtıktan sonraki kâğıt ambalajdan bahsediyorum. Ürünü p7 den aldım ilk defada almıyorum hep burdan alırım ilk defa şüphelendim. Daha önce alanlar öyle delik gördünüzmü ?
bende hiç delik melik yoktu. bu arada içmeden duramıyorum ne güzel şeymiş yahu keşke durumum olsaydı da 2 kutu alsaydım

o meşhur 5gen delik benim pakette de var. hava alsın diye koymuşlar olabilir diye düşünüyorum:) yarın antreman sonrası deneyeceğim bakalım nasılmış tadı.

Öncelikle herkese merhaba;
Belirli bir süredir spor yapyıyorum ve takviye ürünleri alıyorum. bir hafta öncesine kadar ultimate prostarı supplementler.com dan aldım. ancak ürünün kapağı kolayca açıldı burada biraz şüphelendim. ama kapağındaki klasik jelatine baktığımda üzerinde beşgen şeklinde 5 tane delik vardı. üründe topaklanmıştı. sizce bir sorun oluşur mu? bilgilendirirseniz sevinirim.
herkese bol kas :)

Öncelikle herkese merhaba;
Belirli bir süredir spor yapyıyorum ve takviye ürünleri alıyorum. bir hafta öncesine kadar ultimate prostarı supplementler.com dan aldım. ancak ürünün kapağı kolayca açıldı burada biraz şüphelendim. ama kapağındaki klasik jelatine baktığımda üzerinde beşgen şeklinde 5 tane delik vardı. üründe topaklanmıştı. sizce bir sorun oluşur mu? bilgilendirirseniz sevinirim.
herkese bol kas :)
size de tadı yoğun geldi mi ? ben içemedim

birkaç kişi beşgen şeklinde 5 delik gördüklerini söylemişlerdi. acaba sonrasında bir sorun yaşadılar mı tat da veya performansta bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü arkadaşım böyle bi sorunla karşılaşmamış

birkaç kişi beşgen şeklinde 5 delik gördüklerini söylemişlerdi. acaba sonrasında bir sorun yaşadılar mı tat da veya performansta bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü arkadaşım böyle bi sorunla karşılaşmamış
deliklerine hiç dikkat etmedim alır almaz hunharca açıp içtim hemen. ilk başlarda tadı banada normal geliyodu sonra içemedim baş ağrısıda yaptı ( belkide tatlandırıcıdan). 10 sene içinde optimum universal muscletech gibi markalar kullandım hiç böyle sorunum olmadı. hatta içmek için idman yapıyodum :)

Nie çöpe döktünüz o kadar mı kötü?

Sent from my iPhone using Tapatalk
aşırı tatlı geldi. normalde çikolatadan nefret ederim hayatta yemem ama boşluğuma geldi alıp deneyeyim dedim. tadı olmayan mümkünse kimyasal kokusuda yoğun olacak tavsiye edeceğiniz bişey var mı ? yoksa optimum çilekli almayı düşünüyorum

Tadını yadırgamadım ben, sadece fazla tatlı ama satılmazsa da dökmem indirimde diye aldım dun 227.TL di bugun yine indirimde.

Back
Yukarı