Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

  • Çok iyi

    Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

    Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

    Votes: 25 6,2%

  • Total voters
    404
bu ürünün 2.39 çilekli aromasını aldım gerek sütle olsun gerek suyla müthiş bir aromaya sahip ve vg ile uğraşıp protein tozu kullanan kişilerin şikayetlerinden hiçbirine rastlamadım yüksek bcaa ve düşük yağ oranıyla benim weider'den sonra favori markam oldu kutumu bitirip ya aynı markanın iso cookie olanını denerim ya da prostar muz denerim.
 
2 gün önce çileklisini aldım karışımda hç sorun yok 15 sn de karışıyor aroması tadı harika çilekli pişmaniye yemiş gibi oluyosunuz ilerde sonuçlarınıda yazarım
 
1 Aydır kullanıyorum Çileklisini aynı milkshake gibi müthiş bir ürün Amino-fx ile kombinliyorum çok iyi verim aldım sonunda markamı buldum diyorum. Protein tozunda bundan sonraki markam ultimate..
 
ben de bugün aldım tadı gayet güzel herkese çileklisini öneririm. yeni başlayan biri olarak antreman yaptıgım gunler antremandan once ve sonra 2 ölçek i 300 ml süt ile karıştırıp 2 defa içicem calısmadıgım gunler ise 1 ölçek 300 ml süt sizce normal mi bu kullanış?
 
dün elime ulaştı bu tür ürünlerde ben tadını takmam faydasına bakarım ama çileklisini aldım tad harika kim ne derse desin kesinlikle topaklanma yok çok iyi karışıyor,soğuk sütle yaparsınız milkshake ihtiyacınızı giderirsiniz :)) kova bitince etkisiyle ilgilide düşüncelerimide paylaşırım...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:40 ----------

ben de bugün aldım tadı gayet güzel herkese çileklisini öneririm. yeni başlayan biri olarak antreman yaptıgım gunler antremandan once ve sonra 2 ölçek i 300 ml süt ile karıştırıp 2 defa içicem calısmadıgım gunler ise 1 ölçek 300 ml süt sizce normal mi bu kullanış?

sütün yağsız olmasına dikkat et ve antrenmandan öncede suyla iç tavsiyem karışması daha cabuk olur,ben 1 ölceği 200-250 ml su ile içiyorum her zaman yoğun içmek iyidir. Ölçek miktarınada çalişma yoğunluğunu bilmediğim için bişey diyemem.
 
ben de bugün aldım tadı gayet güzel herkese çileklisini öneririm. yeni başlayan biri olarak antreman yaptıgım gunler antremandan once ve sonra 2 ölçek i 300 ml süt ile karıştırıp 2 defa içicem calısmadıgım gunler ise 1 ölçek 300 ml süt sizce normal mi bu kullanış?

Hızlı emilim için Isolate Whey tercih edip bunu sütle kullanmak pek de mantıklı olmaz. Antrenman sonrası suyla kullanılımı emilim için daha iyi olacaktır. Ayrıca antrenman sonrası sütle kullanım antrenmanda artacak laktik asit demektir. Bu da performans düşüklüğüne sebebiyet verir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:56 ----------

Ürün içerik bakımından çok güzele benzeyen bir ürün. 2.125 TL/ölçek ile güzel bir fiyata sahip.
 
çileklisini kullanıyorum gayet iyi tad olarak. fakat aromasından mı bilmiyorum ama bir keresinde shakerin içinde azıcık unutmuştum 4 gün boyunca içinde kalmıştı baktığımda içinde yeşil solucanların oluştuğunu ve dibinde kalanında yem yemiş olduğunu gördüm çok şaşırdım. daha önce diğer tozlarda 1.5 hafta bıraktığım oluyordu sadece iğrenç kokuyordu bu solucanları görünce çok şaşırdım..

marketten elma satın alınırsa en iyisi çürük olanı derdi abilerim çünki zehirsiz olduğu için gibilerinde anlatırlardı kurt konusunda bişey diyemem nasıl üremiştir ama zehirsiz oldunu senin yazından hatta fotosenteze dönüştüğünü anladım.
 
bence piyasadaki en kaliteli izole&konsantre whey lerde ilk 3 e girer.Tek sorunu fiyatının muadillerine nazaran biraz daha fazla olması.Çikolatalasını kullanıyorum memnunum,5 seneye yakın protein tozu kullanmış biri olarak en verim aldığım proteinler weider,twinlab,ultimate ve optimum'un eski usa üretimi wheyi olmuştur.Son zamanlarda aldığım optimum wheylerde eski kaliteyi göremiyorum,karışımı bile farklı eskisine göre.
 
çileklisini kullanıyorum , 1 ölçek 300ml su ile karıştırıyorum yalnız shakerda karıstırdıktan sonra 300ml su 500 ml oluyor üstü köpük doluyor altında karışıyor ne yapabilirim ?
 
kullanan arkadaşlardan üretim yeri konusunda bilgilendirme yapabilcek olan varmı ??? malmunuz cek cumhuriyeti romanya almanya gırla gidiyor bu aralar.
 
ürünün çileklisini satın aldım gerçekten çok lezzetli. kolay içimi var suyla. ayrıca ürün american da üretilmniş ve americadan ithaltmışen çok korktuğum ürününson kullanma tarihiydi o korkumda geçti üzreindeki tüketim tarihi 2015 yılı. etkilerini söylemk için çok erken.
 
Merhabalar, ben de bu ürünün çileklisi var. 5 lbs aldım hemen hemen yarıda ve tadı diğer protein tozlarını çok rahat geride bırakır. Direk çilekli milkshake tadını alıyorsunuz. Yağsız sütle el blenderiyle yapıyorum ve bazen içerisine de bir avuç buz atıp karıştırıyorum. Muhteşem gerçekten. Bir ölçeğinde: 25 gr protein, 1 gr yağ, 2 gr karbonhidrat ve de 6 gr bcaa... Bu lezzet ve bu değerler içeren bir ürün benden 10 üzerinden 10 alıyor.
Her zaman kullanacağımız ürünleri güvenilir yerlerden alalım. Yaklaşık 2 3 ay kullanacağımız ürünlerde 20 30 lirayı düşünerek sahte olma ihtimali olan ve ya kaçak olabilecek ürünleri kullanmayalım.
Herkese bu yolda başarılar...
 
ürünü ilk kullanırken gerçekten içimi bir harika. öylece baymıyor insanı. ancak içiminin bu kadar güzel olması düşündürdü beni. sonuç itibariyle bu da içmek için şekilden şekile girdiğimiz bir toz olması lazım .:)
 
ürünü bitirmiş bulunmaktayım,definasyonda olduğum için hacim olarak katkısı olmadı ama kas kaybı yaşatmadı ölçü kaybetmeden kilo verdim yağlanma hiç yapmıyor. Yanında saf arjininle optimum essansial amino da kullandım özellikle benchte 10-15 kilo artış sağladım kilo vermeme rağmen.
 
Back
Yukarı