Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 yaşındayım ilk defa kullanıcam protein tozu ve bu ürünü düşünüyorum. Nasıl kullanılıyor ? Memnunmusunuz ? Fiyat olarak uygun mu ? Birde tozların sivilce yaptığı söyleniyor doğrumudur ?
15 yaşındayım ilk defa kullanıcam protein tozu ve bu ürünü düşünüyorum. Nasıl kullanılıyor ? Memnunmusunuz ? Fiyat olarak uygun mu ? Birde tozların sivilce yaptığı söyleniyor doğrumudur ?
Ben bundan 2 tane 907 gramlık,4 tane de 2203 gramlık tükettim.Çok memnun kaldım,ne hazımsızlık,ne kötü bir tat hiçbir şey yapmadı bana.Etkisini de gayet güzel gördüm,kalitesi tartışılmaz.Alıp arkanıza bakmayacağınız bir protein.Diyet döneminde olanlar,çabuk yağlananlar için ideal,ayrıca içerdiği BCAA oranı çok yüksek.
arkadaşlar çok iyi bi toz tadı mükemmel bence milkshake gibi sütle karıştırınca içeriği olarak piyasanın en iyisi bu arada almak istiyen varsa 140 TL bi sitede gördüm ö.m dan verebilrim siteyi burdan reklam olmasın
caner23 ben proteınde tada cok önem verırım mıdem cok hassastıtr ben bu urunun çileklsını kullandım gayet iyiydi
çiloltasını denıcem ama tadı kotu diolar
çileklisini kullanıyorum gayet iyi tad olarak. fakat aromasından mı bilmiyorum ama bir keresinde shakerin içinde azıcık unutmuştum 4 gün boyunca içinde kalmıştı baktığımda içinde yeşil solucanların oluştuğunu ve dibinde kalanında yem yemiş olduğunu gördüm çok şaşırdım. daha önce diğer tozlarda 1.5 hafta bıraktığım oluyordu sadece iğrenç kokuyordu bu solucanları görünce çok şaşırdım..
Arkadaşlar ben 1 kutu kullandım. Ve çok etkisi oldu, eksik kalan kısımlarım ciddi ciddi doldu, hacim kazandım hemde 3 hafta sonrasında tüm etkisi göründü. Ben gerçekten çok memnun oldum. Tavsiye ederim
Daha önce çikolatalı weider premium whey kullanmıştım tadı baya iyiydi şimdi bu ürünün çikolatalısını kullanıyorum ancak tadı weider a göre başarısız peynir tadı geliyor direk bir de içerik konusunda kafam karıştı bu ürünün 1 porsiyon (30 gram) içerisinde kaç gram protein var ? kutu üzerinde %50 gibi bir ibare var çünkü ?
Bu üründen bende kullandım hiç bir sıkıntı çekmedim. Tat olarak gayet güzel tiksinme ve mide bulantısı olmaz. Whey oranı'da yüksek bir ürün. Ultımate kendini kanıtlamış bir marka zaten.
Ben bu ürünü kullanıyorum ve 4. kutuyu bitirmek üzereyim.Şuana kadar 4-5 farklı protein tozu kullandım aralarında fiyat/performan açısından en iyisi buydu.Etkisi hatrısayılacak derecede güzel bir toz.150 TL ye 80 servis kullanıyorsunuz ,müthiş bence.Tadına gelince kakaolusunu 250ml suyla karıştırıyorum,birazcık kötü tat geliyor okadar,içilemeyecek kadar değiş tabikide. Bu ürünü creatin ve glutamine ile desteklerserniz müthiş sonuçlar alacağnızın garantisini veriyorum ama şart değil .
Kafama takılan bir konu var.Bu ürünün içeriğini incelediğimizde aminoasitlerin toplamının 25gr olduğunu görüyoruz.Peki Whey proetin dediğimizde hangi amino asitlerden meydana geliyor.Yani bunların hangisi whey
Ultimate Nutrition Prostar% 100 Whey Protein Beta Lactoglobulin, Alpha Lactalbumin, Glycomacropeptide, Immunoglobulins, Proteose Peptones, serum albümin, Lactoferrin ve Lactoperoxidase gibi tüm peynir altı suyu proteinlerini içerir.
Dün aldım ben de çileklisini fakat kullandığım diger proteinlere toz hali biraz farklı geldi böyle topak topak duruyo ama yumuşak halde. son kullanma tarihine de daha 2 sene var. tadı güzel ama