Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Urunu dun aldim bugun kullanmay bSladim. Tadina kotu diyen arkadaslar ya ilk defa supplrment kullaniyordur yada bana gelen urunde hata var .cikolata aromalisini aldim tadi mukemmel kokusu nesquik gibi (cakma mi gonderdiler lan acaba. :( )

Genrise de çok kaliteli bence...
Arastirdim biraz degerleri gayet guzel görünüyor, icimi ve karışımı da guzelse rahatlikla kullanilabilir.
Zaten whey protein anabolik steroidler gibi buyuk degisimler oluşturacak bir ürün degil,beslenmeye destek olmasi acisindan pratik ve kullanisli bir beslenme yardimcisi,degerleri ,tadi,fiyati uygun olunani alinmali..
Fiyat acisindan da gayet makul görünüyor. .
Soyle bir de karsilastirma var:
optimum whey: 76*24=1824 gram protein (203 tl)

-genrise instant whey: 70*21.5= 1505 gram protein içeriyor (111 tl).

Urunu dun aldim bugun kullanmay bSladim. Tadina kotu diyen arkadaslar ya ilk defa supplrment kullaniyordur yada bana gelen urunde hata var .cikolata aromalisini aldim tadi mukemmel kokusu nesquik gibi (cakma mi gonderdiler lan acaba. :( )

Yok yok orjinal eskiden çok kötüymüş yorumlarda öyleydi ama şuan tadı mükemmel günde 1 ölçek alıyorum 2. ölçeği almamak için zor tutuyorum kendimi :D

Daha önce mocha aromalısını,çikolata ve cileklisini kullandım.Mocha lı çok daha iyiydi tat olarak.Az çok gelişim açısından optimum ile eş değer diyebilirim.Karışım olarak fena sayılmaz 10 üzerinden 8 verebilirim

genelde Avrupa menşei ürünler kullanırım, ama döviz kurların sapıtmasından ötürü bu ürünün birim başına fıyatı uygun geldı ve aldım. spora başladığım yıllarda cıkolota aromasından başka aroma yoktu :) 2008.. yıllar sonra cıkolataya domus oldum. cıkolatanın kokusunu alır almaz eskı yıllara bı gıttım. tad olarak tabıı kı kullnadıgım cilek,kafe latte vs gıbı degıl ama cok da kötü degıl.ortalama bir ürün bence

Beyler bu aralatda ultimate prostar çok ucuzladi konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim

yılbaşı muhabbetine nerdeyse butun urunlerde ındırım var aslında. ben bu ürünü antreman sonrası degıl de (antreman sonrası nutrade isolate 20 gr), sabahları toz halıne getırıdıgım 40 gr yulaf ezmesiyle 1 ölçek 10 gr ultımate alıp suyla karısıtırıp kafaya dikiyorum işteyken iş arkadaşlarım at mısın olm bakışları arasında :)

optimumdan memnunmusum hangi ürününü kullandın ben protein tozu alacağım hardline ile optimum arasında kaldım weider çok pahalı
memnundum. gold whey[DOUBLEPOST=1451000664][/DOUBLEPOST]
Beyler bu aralatda ultimate prostar çok ucuzladi konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
konu hakkında derken ? fiyat mı kalitesi mi nerede satıldığı mı ?

Bu ürünün Türkiye distribütörü Yakam0z Gıda mıdır? P7'den aldığım üründe Türkçe olarak yazıyor, sizde de öyle mi?

Bende bu ürünü sipariş verdim ve ürün dün elime ulaştı yalan söylemicem ucuzluğundan bende şüpheleniyorum kutuyu açtığımda şekerli leblebi kokusu vardı sanki :) ve kapağı açtıktan sonraki kağıtta 5 gen seklinde 5 tane delik vardı beni daha da kıllandırdı sizdede öyle birsey varmıydı kapağı açtıktan sonraki kâğıt ambalajdan bahsediyorum. Ürünü p7 den aldım ilk defada almıyorum hep burdan alırım ilk defa şüphelendim. Daha önce alanlar öyle delik gördünüzmü ?

15-20 lira indirim olunca seviniyorsunuz alıncada bokluk arıyorsunuz fiyatlar normal fiyatlarının bile üstünde hala neyin tatavasını yapıyorsunuz arkadaslar?

15-20 lira indirim olunca seviniyorsunuz alıncada bokluk arıyorsunuz fiyatlar normal fiyatlarının bile üstünde hala neyin tatavasını yapıyorsunuz arkadaslar?
kardeşim sorun fiyat değil ben cok protein tozu gainer creatine alışverişi yaptım ama kâğıdın üzerinde gordugum 5 delik gerçekten şüphelenmeme sebep oldu hic böyle birsey ile karsılasmamıstım sadece bana gelendemi böyle merak ettiğimden sordum.

Back
Yukarı