Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 117 70,5%
  • Orta karar

Votes: 38 22,9%
  • Basarisiz

Votes: 11 6,6%

• Total voters
    166
TR de hiçbir supplement marketin stoğunda yok , yurtdışından ancak..

Antrenmandan sonra kullanmak için siparişimi verdim, sabahları ise optimum kullanmaya devam edeceğim, iso93'ü sabahları harcamayayım. :D

botanikecza da var ama 900 gr olanı 5lb yok malesef ilk defa protein tozu kullanıyorum. spordan sonra alıyorum görecez bakalım ne kadar iyi... spordan önce ve sonra hatta sabah kalkınca al diyenler var of günlerde kullanmamız gerekiyormu bu işin en mantıklısı nedir arkadaşlar sonuçta pahallı ürünler tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Spor geçmişin 2-3 aydan fazla değilse, belirgin bir kas yapın da yoksa; sadece antrenmandan sonra kullanman uygun olacaktır. Spora gitmediğin günler kullanmana gerek yok. 900 gramlık 1 kutu sana 30 antrenman yeter, kutuyu bitirdikten sonra alacağın diğer kutu da ise sabah kalkınca ve antrenman sonrası kullanımı uygun olur.

Spor geçmişin 2-3 aydan fazla değilse, belirgin bir kas yapın da yoksa; sadece antrenmandan sonra kullanman uygun olacaktır. Spora gitmediğin günler kullanmana gerek yok. 900 gramlık 1 kutu sana 30 antrenman yeter, kutuyu bitirdikten sonra alacağın diğer kutu da ise sabah kalkınca ve antrenman sonrası kullanımı uygun olur.

adam akıllı 2,5 aylık geçmişim var diyebilirim. kaslarım yeni belirginleşmeye başladı. yardımcı olduğun için teşekkür ederim. tavsiyene uyacağım.

Cafe Brazil aromalısı elime ulaştı, tadı çok güzel ve köpürme ile topaklanma gibi bir problemi yok.

ben cafe brazil ve chocolate fudge arasında kaldım, ama sonra cafe brazili almaya tırstım şimdi tadını beğenmezsem 5lbs lik kutuyu zorla nası bitiririm diye :) keşke onu alsaymışım, çikolotalı protein tozundan bol ne var :)

ürün içtikten sonra gece tekrar içiyorum shakeri tamızleyip koyuyorum afedersınız ama shakerın ıcı hayvan pislıgı gibi kokuyo bu normal mi 903 gramlıgında ole bısı olmuodu 2 kıloluguu aldım o koku yapio cok bide made in canada yazıo üzerinde ?

merhaba arkadaşlar. ben sizden bu ürünle ilgili düzenli kullanım sonrası alınan etkiden bahsetmenizi istiyorum mümkünse. eğer öncesinde kullandıysanız weider premium ve nitrotech ile kıyaslamanızı rica ediyorum. bunları istememdeki sebep ise şu: sporu bıraktıktan sonra 2 yıl boyunca düzensiz beslenme alkol vb etkenlerle 78 kg dan 105kg a kadar yükseldim. şimdi ise 6 ay boyunca yapmış olduğum antrenmanlar ile 82 kg a düşmüş bulunmaktayım. 21.5 kg yağdan 8.5 kg a kadar düşürdüm yağ kütlemi. bu dönemde weider ve muscletech kullandım. şimdi yağ ve şeker oranı düşük emilimi yüksek bir protein düşünüyorum takip ettiğim yazılar beni buraya getirdi. kıyaslama yapar ve uzun dönem kullananlar fikirlerini beyan ederse çok mutlu olurum. saygılarımla. iyi çalışmalar.

okudum fakat istediğim 'ben kullandım iyiydi' gibi bir mesaj değildi. kişisel olarak alınan verim, süreç gibi bilgiler idi.

ben burada bilgi almaya çalışıyorum, o bilgiye sahip olan insanlardan. bu üslup hoş değil forumun amacı yardımlaşmadır, destektir. ben 1yıldan fazladır üye olmama rağmen ilk kez mesaj yazdım ve bu demektir ki merak etmiş ve bazı cevaplar istemişimdir. önemli olan her başlığa bir yorum yazmak değildir.

bilgi edinme isteğinize kesinlikle lafım yok.burası bir forum,tabikide bilgi edinmek isteyeceksiniz.1 senedir okuyormuşsunuz ne güzel.fakat ben cevaplarınızın burada mevcut olduğunu düşünüyorum.son olarak "bilgiye sahip insanlar" derken karşınızdakininde belki bilgili olabileceğini unutmayın.

okudum fakat istediğim 'ben kullandım iyiydi' gibi bir mesaj değildi. kişisel olarak alınan verim, süreç gibi bilgiler idi.

yardımcı olacaksa, ben 1 büyük kutu kullandım. günlük beslenmemi düzgün yaptığım zamanlar etkisi oldukça iyiydi, yapamadığım zamanlar da en azından stabil kaldım. sonuçta protein tozları sihirli şeyler değil :) diğer değişkenler (beslenme,uyku vs) düzgün olursa bütün tozlar bi şekilde verimli olur, düzgün olmazsa isterseniz en iyisini en pahalısını için yine bi etki göremezsiniz.

Back
Yukarı