çilekli olanından var bende de. 2-3 haftadır kullanıyorum, daha şimdiden 3kg aldım.
antrenman günleri: 2 ölçek antrenmandan önce 2 ölçek antrenmandan sonra
dinlenme günlerinde: sabah 1 ölçek akşam 1ölçek
şeklinde kullanıyorum. tadı çok şekerli olduğu için meyve suyuyla karıştırıldığında şerbet gibi bişey oluyor o yüzden yağsız sütle kullanıyorum. sütle mükemmel olmasa da içilebilir bir tada kavuşuyor. en güzel yanı ise iştahımı kesmemiş olması. gün içerisinde ne zaman kullanırsam kullanayım düzenli bir şekilde beslenmemi asla engellemiyor. daha önce universal gain fast kullanmıştım onu kullanırken neredeyse hiç yemek yeme ihtiyacı hissetmiyordum bu da üründen fayda görmemi oldukça engellemişti. bunun yanı sıra gain fast'i süt dışında dondurma, muz, çilek, bal gibi farklı besin maddeleriyle karıştırarak tüketmem gerektiği tavsiye edildiği için o şekilde kullanıyordum ki bu çok zahmetli bir iş. gerçi gain fast kilo aldırıcı, bu ürün ise protein tozu karşılaştırmak ne denli doğru olur bilemiyorum. sonuçta ben gelişmek ve kilo kazanma amacıyla bu ürünleri kullanıyorum. bu açıdan bakıldığında twinlab %100 whey protein benim adıma çok daha tercih edilir bir ürün