Twinlab % 100 Whey Protein Fuel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Total voters
    434
ben bu üründen 4lb lik bir paket bitirdim . şuan ikinci paketteyim çikolatalı olan. özellikle bisküvili olan tat olarak çok iyi. yoğun bir tadı olmadığı içinde gayet rahat içiliyor. çikolatalı olan aslında diğer markalarında çikolatalı olan suyla içtiğim için tadı kötü gelmiştir hep. daha önce ultimate nin protein tozunu kullanmıştım. bence kalite olarak gayet iyi tavsiye ederim

bugün aldım ürünü kullanmaya başladım bakalım nasıl olacak etkisi su ile çok güzel karışıyor tadıda güzel geldi bana. Bu arada kapağı açtıkdan sonra güvenlik kağıdı çıkmadı bende normalmi?

oraya sabitlenmiş bi kağıt var ama bilmiyorum güvenlik kagıdını benim açmam gerek değilmi :)

bende amerikadan getirttim yanında birde aminoasit 120 kapsüllük 63 dolara geldi ikisi kargo dahil. süper burada sadece proteini 175 ten 100 liraya kadar satan yerler var . alıcaklara tavsiyem amerikadan yerinden getirtin. 4 günde geldi.
güvenlik kağıdı bende de çıkmadı ayrıca ölçek falan da yok.

bende amerikadan getirttim yanında birde aminoasit 120 kapsüllük 63 dolara geldi ikisi kargo dahil. süper burada sadece proteini 175 ten 100 liraya kadar satan yerler var . alıcaklara tavsiyem amerikadan yerinden getirtin. 4 günde geldi.
güvenlik kağıdı bende de çıkmadı ayrıca ölçek falan da yok.

ölçek vardır, ama ölçek diplerde kalmıştır. eline bi kaşık al, kaşıkla iyice diplerini karıştır. ölçek mutlaka kaşığın ucuna takılacaktır.

slm ben kullanıyorum ama pek beğenmedim etkisi az gibi performans alamadım zayıf geldi bana içeriği orta değer diyebilirim ama iyi değil.

Bende yarın sipariş etmeyi düşünüyorum fakat Cookies & Cream aromalı kalmamış sadece vanilya ve çikolata var.

Arkadaşımdada çikolatalısı var ve içerken çok zorlanıyor hiç beğenmiyor vanilyalı da daha önce hiç içmedim hangisini önerirsiniz ? (su ile kullanımda )

twinlabın çikolatalısını içmekte zorlanan insan hepsinde zorlanır.

tabii ki sıcak çikolata kıvamında değil ama bazen zevk için içtiğim bile oldu

Abartmış o zaman biraz zaten çikolatalı olup tadı bana kötü gelen supplement hiç görmemiştim buda kötü değildir herhalde o zaman çikolatalı alırım..
teşekkür ederim ;)

Ben bu üründen aldım ama nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum.Spordan hem önce hem sonra mı içmeliyim, ne kadar suyla karıştırmalıyım, kaç ölçek kullanmalıyım... Yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:32 ----------

Bu ürün dediğim Twinlab whey protein onu yazmamışım :)

ben 2 haftadır kullanıyorum. Her sabah kalkınca 1 ölçek 1 bardak suya karıştırıp için muhakkak vücut gece aç kalıyor sabah kalkınca ilk işiniz vücudunuzu beslemek olsun.Gece yatarken kullananlar var ama bence kullanmayın bırakında gece organlarınız bir iş yapmasında dinlensin zaten tüm gün midenizde birşeyler var ve tüm organlar çalışıyor.

Spor yaptığım günlerde ise antremandan 1-1.5 saat önce yemek 30 dakka kala 2 tane amino L-Glutamine atıyorum . Spordan sonrada iki tane daha amino ve 1 ölçek protein alıyorum.

Kısacası spor yokken 1 varken 2 ölçek alıyorum. Fazlasına gerek yok bence zaten iyi besleniyorsanız zorlamanın anlamı yoktur herhalde.

Back
Yukarı