Twinlab % 100 Whey Protein Fuel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Total voters
    434
3.5 aydır optimum kullanıyorum. 4.5kg lık bitmek üzere sipariş verdik bakalım. gelince görücez nasılmış :) ama tek eksisi glutamine içermemesi.

arkadaşlar bişe soracam,bu protein tozları,amino asitler ya da creatinlerin sahte olup olmadığını nerden anlayacağız?Ben www.supplementler.com ' dan amino asit,protein tozu ve creatin almayı düşünüyorumda bu konu hakkında şüphelerim var.Yardımcı olabilirmisiniz?

vermiş olduğun site distribütör dür zaten o yüzden sorun yok gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilirsin...

Arkadaşlar iherb ten aldm bende bu ürünü tmm etkisi bende de fena deildi fakat problem şu ki tarihi geçmiş ürünü yollamşlar. ürünün son zamanlara doğru midem de bulantı yaptığıda bi gerçek ondan dolayı dikkat edin ve almadan önce livechatten sorun expiration date ini .

bende iherbden alıyorum tarihi geçmiş ürün satacaklarını sanmıyorum ben kendikime baktım 2012 ama yinede bilemiyorum yani

bunun lean olanından aldım ancak içine baktığımda kaşığını bulamadım. ilk defa protein tozu alıyorum, acaba daha derinlere mi bakmak lazım?

Kaşığı buldum ama çok büyük gibi geldi gözüme. Altında da 90cc yazıyor zaten. Yarısına kadar mı doldurmalıyım, nasıl kullanıyorsunuz bu ürünü? Çabuk bitsin diye kaşığını büyük yapmışlar herhalde.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:29 ----------

twinlab'ın scoop'unu tam doldurunca 50gr felan yapıyor ama bir prosiyon 35 gr olmalı. dikkat ettiyseniz scoop'ta bir çizgi var. işte o çizgi seviyesinde doldurursanız tam 35gr yapıyor.

scoop olayıyla ilgili bu mesajı buldum ancak benim scoopun ortasından geçen bir çizgi de yok. Ürün lean muscle bu arada.

Ben bir konuya değinmek istedim, bazı arkadaslar twinlab proteinin ölçeğinin çok büyük olmasından bahsetmiş ve optımum wheyin ölçeğiyle karşılaştırmış. yalnız şöle bir durum var, bende bu iki marka proteinin de 5 lb (2268 gr) ürünü mevcut, ikisini karşılaştırdığım zaman twinlabın kutusu daha büyük gözüküyor bu da demek oluyor ki twinlab proteinin özkütlesi optımumun özkütlesine göre daha düşük ve bu yüzden twinlabın ölçeginin büyük olması normal, tabi bunu en iyi anlamanın yolu da iki markanın da ölçeğini kendi proteini ile doldurup tartmak olacaktır, eğer biri her iki markanın ölçeğini de tam doldurup tartarsa bizle bilgileri paylaşsın lütfen. yanlışım varsa düzeltin lütfen.

bende twinlab kullanıyorum ve yenisini alcam daha sonra fuel amino asit alacağım
ama vanilyalısı biktırıyor bende şüt kokusunu sevmem çikolatalı deneyeceğim

bende kullanıyorum arkadaşlar çabuk eriyor ve tadı çikolatalı fena değil suylada rahatça içilebiliyor sütle güzel bir tat oluyor ama meyve suyu ile özellikle şeftali suyu ile karıştırıp içerseniz çok fazla enerji veriyor:) dikkat edin kendinize:)

ya bana da garip geldi olcegi ustunde 94cc yazıyor olcegın ve cızgı falan hc bse yok. 94cc 94gram demek degıl mı. yarısına kadar mı doldrucaz ?

benim tercihim vanilyalı olan,en güzel o gidiyor çikolata ağır geliyor bana...tek ölçek sabah tek ölçekte idmandan önce alıyorum...

diğer başlıklardan bi tanesinde okumuştum, hangi protein markasıydı hatırlamıyorum ama bir tanesindeki ölçekte 70 cc yazıomuş (galıba optımum cunku onda da 70cc yazıo) ve ürünü alan arkadaş ölçeüi doldurup tartı da tartığında 29 gr gelmiş, tabi bunu öğrenmenın en iyi yolu aynı yolu izlemektir.

Back
Yukarı