Twinlab % 100 Whey Protein Fuel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Total voters
    434
mrm nin olcegini kullanıyorum 25 gr o da 18 gr protein ediyor 200 ml sutle ictigimde toplam 25 gr protein ediyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:31 ----------

bugun elime ulastı 7 gunde geldi

yurt dışından mı aldın?

yurt dışından mı aldın?

evet...yalnız twinlab a cok sinirliyim 3. lbs bitecek zerre fayda almadım beslenmem iyi olmasına ragmen.Mrm kullandım bundan evvel 2 lbs de 3 kilo kattım cok yararını gordum.Bu bitsin artık bedava verseler kullanmam.Anlamıyorum leblebi tozu mudur nedir

evet...yalnız twinlab a cok sinirliyim 3. lbs bitecek zerre fayda almadım beslenmem iyi olmasına ragmen.Mrm kullandım bundan evvel 2 lbs de 3 kilo kattım cok yararını gordum.Bu bitsin artık bedava verseler kullanmam.Anlamıyorum leblebi tozu mudur nedir

belli bir seviyeden sonra kütle artırma zorlaşır sen bunu twinlaba bağlayamazsın ki zaten kendini kanıtlamış bir marka ölçeği biraz büyük olması dışında gayet başarılı bence

belli bir seviyeden sonra kütle artırma zorlaşır sen bunu twinlaba bağlayamazsın ki zaten kendini kanıtlamış bir marka ölçeği biraz büyük olması dışında gayet başarılı bence

bilmiyorum ufak bi yararını bile gormedim acıkcası...bu bitsin nitro tech alacagım cok ovuluyor biraz pahalı eger param yetmezse dymatize alacagım ben kendi adıma tavsiye etmiyorum bu urunu

twinlabtan sonra iherb teki sorunlar nedeniyle optimum wheye geçtim aradaki farkı göreceğiz bakalım. twinlab topaklanma yapmıyor optimum ise tam tersi fazla topaklanma yapıyor.
twinlab ın ölçeği hakketten büyükmüş yeni anladım :) belki de suyla rahat karışsın topaklanma yapmasın diye olmuş olabilir ama genel kanı içerik olrak optimumun daha iyi bir protein olduğu bakalım kullanıp göreceğiz farkı.

2 lbs tozla 3 kg kas yaptın demek,helal.
3 kg kas kütlesinin ne kadar zamanda oluştuğunu bilmiyorsun sanırım.

2 lbs tozla 3 kg kas yaptın demek,helal.
3 kg kas kütlesinin ne kadar zamanda oluştuğunu bilmiyorsun sanırım.

3 kg mın tamamı kas demedim yanlız bariz bi etkisi oldu 65 kg dan 68 oldumn belkide kilo almamı hızlandırdı bilemiyorum ondan sonra twinlab kullandım hic bir fayda gormedim simdi 2 lbs dymatize bitmek uzere bu urunden de memnun kaldım

arkadaşlar 3 kutu 5lbs 2268 gr olan twinlab whey den bitirdim. optimumdan daha iyi diyebilirim tadı daha doğal ve ayrıca antremanlardada güçlendğimi hissediyorum belki biraz psikolojik olabilir. optimum yerine bunu alın verim

Twinlab'ın Türkiye'ye gelen yeni parti ürünlerinde(bu hafta içi geldi) ölçek değişmiş,küçültmüşler ölçeği.
Eski ölçeğin çizgi seviyesine denk geliyor.Bunca zaman yanlış kullanmışız demek ki.
İnsan bir yazar üstüne şuraya kadar doldurun falan diye.

Arkadaşlar be n bu ürünü dün aldım,önemli 2 sorunum var.
1.ürün hiç topaklanma yapmıyor,bunun nesi kötü diyeceksiniz,2 çalkalıyorum hemen karışıyor.Garip geldi.
2 ve en önemlisi ürünün tadı eski twinlablar gibi değil
Bu benim 2. kez twinlab çikolata aromalı kullanışım.Ürünün tadı acı,yani insan soruyor bunun neresinde çikolata var diye.Önceki nesquik gibi tatlı idi,bu çok acı.
Kapağın üstünde ve içinde güvenlik kağıtları vardı,üstünde ithalat kağıdı da var.
her zaman alışveriş yaptığım yerden aldım.
Fakat üstünde garip bir dilde bir şeyler var.
Seri no'nun üzerindeki yazılar anlamadığım bir dilde.
Acaba bunlar başka bir ülkeye gidiyordu da kçak olarak mı Türkiye'ye sokuldu.

Kafama taktım şimdi ben bunu,ne yapsam aldığım yeri arasam mı.

Önce çıkan ölçeğin farklı olması,şimdi de bunlar;moralim bozuldu.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:11 ----------

İnternetten araştırdım yazılar Fince(Finlandiya)

Son düzenleme:
P90X isimli antreman programını uyguluyorum (Hergün 1 saat sürüyor, bazen 1.5 saat).

Antremandan 1 saat önce 300ml'ye 1 ölçek, antremandan hemen sonra yine aynı şekilde tüketsem sorun olur mu? En efektif olarak nasıl kullanılabilir?

Teşekkürler

Arkadaşlar iherb.com dan ürün getirtebiliyormuyuz ? önceki sayfalarda bir arkadaş iherbdeki twinlabların sorunlu olduğu için optimuma geçtim demiş.

908 grlığı dün elime geçti, spora şu an için biraz verdim, spora başlayınca tozu da beraber kullanmaya başlayacağım. Tespitlerimi, etkilerini paylaşırım. :)

bende yeni aldım..tadı gerçekten güzel içiminde sorun yok.karışımıda gayet iyi.

Back
Yukarı