Tuttu - Tutmadı

tuttu [ Kesmedi- Kesemez =) ]

Alttaki üye hareketleri doğru yaptığı halde gelip ona güya [!] doğruyu gösterenlerden nefret ediyor =)

tuttu..
2 sene önce reverse barbell curl yaparken birisi gelip yanlış yapıyorsun demişti normal barbell curl yapmaya çalıştığımı düşünerekkafa_

alttaki üye benim gibi; hayvanlarda asalete , güce değil şirin ve sevimli olmasına önem verir :)

hyR . Tutmadı xD Kopekte mesela sibirya kurtları cok tırsak olur ve toplum ıcıne goturdugunde korkar ( bnmkı oyleydı ) onun ıcın kopek alırsam artık boxer veya doberman alırım xD

aLttaki üyenin vucutu cok güzel ?

Aaa vallahi doğru tuttu.....

ben şimdi uyumaya gidiyorum alttaki üyede uyusun.....Herkes uyusun.............:)

hayat felsefem yapıcak kadar düsünmemiştim hiç bu sözü benim hayat felsefem ''ekinler baş vermeden kör buzagı topallamazmış'' :D tutmadı...

alttaki üye üstteki üyeye yardım edicek salonumu degiştirsemmi degiştirmesem mi yazı tura atıp söyleyebilirsiniz:D...

Tuttu,

Ama yazi tura yerine salon degistirmenin artilarini eksilerini bir kagida yazip puanlasaniz, islerinizi bu kadar sansa birakmasaniz, en azindan arkasinda durabileceginiz kararlara imza atmis olursunuz. Amma illa yazi-tura diyorsaniz, yazi geldi diyelim.

Alttaki uye Bench Press'te 100 kilonun uzerine cikiyor.

tutmadı isterdim ama bu arada alttaki üye olarak üstteki üyeye teşekkür ediyorum bu artı eksi olayı beni yeni ufuklara yönlendirdi bunu aksam yazıp çizip kesin kararımı verecegim ''yazı''yıda not aldım tabi ne olur ne olmazthums:...

alttaki üye cumartesi günü ehliyet sınavına giricek...

Back
Yukarı