Trmad Yağ Yakımı Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trmad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trmad

Üye
Evet arkadaşlar uzun zamandır planladığım yağ yakımı günlüğüme başlıyorum ilk hedefim 90 kg'ye düşmek
hergün ne yediğimi ne içtiğimi ne çalıştığımı sizlerle paylaşacağım arkadaşlar
haftada 5-6 gün antreman yapmayı planlıyorum haftanın hergünü diyet+supplementlere devam edeceğim
boy:186 yaş:17

16.01.2012-1.gün
kilo:110.5 yağ oranı:%30
yemek:
1.Sabah:1dilim ekmek-1 adet zeytin-100gram peynır-3 dilim salam-yarım domates
2.Öğlen:mayonezsiz az ekmekli tavuk döner-1 bardak portakal suyu-1 bardak elma suyu
3.Akşam:1 porsiyon bezelyeli pilav-3 adet az yağlı pirzola-yarım soğan
supplement:
2x hydroxycut hardcore pro serıes stıx
antreman:
10dk koşu bandı
20dk bisiklet
10dk ay yürüyüşü
20dk kürek
3x12 15kg omuz-kol-bacak-sırt

Bence beslenme programına araöğünler koymalısın ve sabah salam yerine yumurta yemelisin yumurta ile aram yok diyosanki bunu en iyi ben bilirim omlet yapabilirsin yağ yakımı icin minimum karbonhidrat ve maksimum protein ağırlıklı beslenmeni öneririm vücudunun gr başına 2-2,5 katı kadar protein alabilirsin

evet arkadaşlar tam 1 hafta oldu bugün tartıldım ve 107.8 kiloya dusmusum herseye devam :) bakalım 1 ayda ne olacaz

Arkadaşlar hergün yazamasamda haftada 1-2 kere yazmaya çalışıyorum 2. haftamın antremanlarını tamamlazım diyete ve hydroxcut'a devam edıyorum 1 . kutuyu bitirmek üzereyim bu arada günde 3 tane içiyorum yarın gidip yeni bir kutu hydroxcut stıx ve megaman mutlıvıtamın alacam gnc shoptan günde 3x hyroxcut stıx 2xmegaman multıvıtamın kullanacam pazartesi antremandan önce gene tartılacam umarım kilo vermişimdir gene 1.5 ay daha devam yağ yakımına en az :)
ve bu arada çatlaklarım için çözüm arayışındayım çok fazla çatlağım var yardımcı olabilecekler lütfen yazsınlar bilgi ve deneyimlerini :)

sağolun bütün yorumlar için arkadaşlar bugün gene tartıya çıktım ve 106.4 gösterdi ama yeni yemek yemiştim falan 106 tam diye düşünüyorum 4.5 kilo vermişim tam 2 haftada şimdi hydroxcut 2. kutuya başlıyorum 1.5 ay daha yağ yakımına devam edecem
yanlız cidden bir diyetisyene başvurmam gerekiyor çünkü yemek konusunda bilgisizliğimden dolayı yanlış gıdalar almak istemiyorum

arkadaşlar bugün antremandan önce 4. kez tartıya cıktım tam 15 antremandan ve 3 haftadan sonra 110.5'den 104.7'ye inmişim (y)
MÜCADELEYE DEVAM (y)

Dün gene tartıdaydım 103.1'e inmeyi başarmışım 2 hafta antreman ve suplement kullanımını kesip sadece diyet ve kavitasyona devam etmeme rağmen MÜCADELEYE DEVAM !

son durum nedir ? Antremana devam mı , kg da değişim var mı?

Evet arkadaşlar sıklıkla giremiyorum foruma ama tartıya çıktıkça yazmaya gayret edıyorum

bugün tartıldım ve 100.6 çıktım tam 10 kilo olmuş verdiğim mücadeleye devam ediyorum
ve sizlerle birşey paylaşmak istiyorum
geçen hafta hiç antreman yapamadım kaza geçirdiğim için ancak diyete devam ettim ve yararını çok gördüm diyetle 1.5 kilo vermişim antremansız diyet olarakta tatlı-ekmek-yağ-kırmızı et falan yemiyorum genelde tavuk eti yiyorum ekmeksiz günde 3 öğünü geçmiyorum 5 lt kadar su tüketiyorum ayrıca bugün ikinci kere hydroxcut stıx'e sadece antremandan önce 2000mg l-carnetin ekliyip içtim inanılmaz etkisi oluyor saunada gibi antreman yapıyorsunuz tabi hydroxcut stıx'e yenı baslıyanlara lcarnetinle karıştırmayı tavsıye etmem benım 5. kutum hepinize bol şanslar mücadeleye devam arkadaşlar

dün ölçüldüm 93 kiloya düşmüşüm arkadaşlar şuan asılmaya devam ediyorum günde 2 öğün yiyorum ve 0 karbonhidrat alıyorum

evet beyler dün sabah aç karnına ölçüldüm 88.2 kiloyum günde 2 öğün yiyorum genelde sabahları yumurta akşamları tavuk yiyorum bol bol kahve içiyorum ve cla kullanıyorum günde 2 tablet yemeklerle ama çok yararını gördüm nano cla tavsiye ederim başlarda biraz baş ağrısı yapıyor ama olsun herkeze sevgiler saygılar başarılar mücadeleye devam hedef 80 kg

bugün sabah ölçüldüm 82 kiloyum beyler artık metabolizmamda hızlandı hala günde 2 öğün yiyorum ekmek ve tatlı yemıyorum yağ tuz kullanmıyorum ve haftanın 6 günü akşamları tavuk yıyorum karbonhidrat alımını minimal seviyede tutmaya özen gösteriyorum :) yalnız deri sarkması oldu göbek bölgemde şuan ona çözüm arıyorum :) herkeze bol şans mücadeleye devam (Y)

beyler şimdi tartıldım 81.1 kiloyum ancak hala göbek bel gitmedi sarkmada var ne yapacam bilmiyorum lütfen yardım edın bana

Back
Yukarı