Toptan supplement alımı

Arkadaşlar toptan supplement alsak, yani toplansak hardline ın fabrikaya gitsek desek böyle böyle toptan alıcaz bize indirim yapın. Organize olması zor ama çok kişi gidersek ve ikna edersek belki fabrika fiyatına bile alabilirz ner dersiniz?

Bu son derece mantikli Conan, organize olmakta bir şey yok, ki bence fabrikaya kadar yorulmamıza gerek yok, telefon var, internet var.
Adetli bir alımda eminim yüzde 40'a varan indirimler alabiliriz, bu hicte olmayacak bir şey değil.

Dediklerinize katılıyorum gayet akıllıca bir iş olur almak isteyenler belirlenen bir hesaba firmayla anlaştıktan sonra para yatırır ve alınır daha sonra herkezin adresine kargoyla ödemeli olarak gönderilir gayette ii bir çalışma olur işte buda bodyforumtr'nin ayrı bir güzelliği ve özelliği olur..

Fahiş kar alınan bu ortam koşullarında hangi firmaya gidersen git eğer iyi adette alacağın söylersen iyide indirim alırsın...

Ben başlayayım mesela hardline progainer 4500 gram çilekli alıcam.Alacak arkadaşlarda yazsın miktar belli olunca pazarlık yapılır.HSD bu konularda oldukça güvenilir ve uzman sanırım.

İnşallah projemiz gerçekleşir, yalnız yüksek katılım gerekli bu iş için benim ne kadar ne alacağım bayram sonrasına bağlı, bu işe sıcak davranan iki üç arkdaşımlada irtibata geçeyim hemen.

Zagora katılarak bende Hardline Progainer 4.5 kg Çilekli alabileceğimi ifade etmek isterim.Hem 5 kg'a yakın fena bi gramaj değil toptan için..Buarada piyasa değeri 119ytl civarı..

Eğer güzel indirimler olursa bende varım.

Karasan dedi:
Bu son derece mantikli Conan, organize olmakta bir şey yok, ki bence fabrikaya kadar yorulmamıza gerek yok, telefon var, internet var.
Adetli bir alımda eminim yüzde 40'a varan indirimler alabiliriz, bu hicte olmayacak bir şey değil.

+1 .. varim!

Bende olmaya çalışıcam bu projede ama şu an net bişi söleyemem malum öğrenci adamız ;)

Son gelişmelere göre büük ihtimal bende varım bu olayda,firmadan bir fiyat alabilirmiyiz acaba 4.5 kg lık gainer için??

Havanda su dövüyoruz.Bu şekilde olmaz.Toplu alım konusunda istekli olan parasını cebine koyup net cevap versin.Benim cebimde hazırladığım bir para var organizasyon yetkilisine istediği zaman verebilirim.Veyron ilgilenebilir mesela .Ben katılırım ama kesin değil şeklinde konuşmak yanlış.Ben veyronla konuşup ilgilenip ilgilenmeyeceğini sorarım.Ama sadece gainer ve protein tozu şeklinde kargosu yüksek tutan ürünlerin pazarlığıyla uğraşalım bence.Aminoda olabilir.Yurtdışından zaten 1/3 fiyatına alınabiliyor hafif mevzular.İsteğe bağlı tabi şahsi konuşmayayım.Ortama uyarım ama istanbulda olsam organizasyonunda kralını yapardım.

ben hardline dan 1.199 ytl lik alış veriş yaptım. hemde toptan fiyatına aldım ancak %25 indirim yaptılar. bu bile neredeyse diğer sitelerdeki indirimli fiyatlraına fiyatına geldi. ben pişman oldum ama almış bulundum. fakat artık hardline fiyatlarıda ithal fiyatları yakalamış durumda. açıkçası artık hardline hiç de ilginç gelmiyor.

hardline a bu gün bir mail attım 2 milyar civarı bir supplement alımının olması halinde yapabilecekleri indirimi sordum cevap gelince buraya yazıcam gelmezsede telefon edicem yarın dahada olmazda bizzat gidip bilgi alırım ...

zagortenay dedi:
Havanda su dövüyoruz.Bu şekilde olmaz.Toplu alım konusunda istekli olan parasını cebine koyup net cevap versin.Benim cebimde hazırladığım bir para var organizasyon yetkilisine istediği zaman verebilirim.Veyron ilgilenebilir mesela .Ben katılırım ama kesin değil şeklinde konuşmak yanlış.Ben veyronla konuşup ilgilenip ilgilenmeyeceğini sorarım.Ama sadece gainer ve protein tozu şeklinde kargosu yüksek tutan ürünlerin pazarlığıyla uğraşalım bence.Aminoda olabilir.Yurtdışından zaten 1/3 fiyatına alınabiliyor hafif mevzular.İsteğe bağlı tabi şahsi konuşmayayım.Ortama uyarım ama istanbulda olsam organizasyonunda kralını yapardım.

Protein tozu icin zaten kilosu 20 YTL.den harika bir kaynağa sahibiz, Blitz,HSD,PumpForever ve ben test ettik onayladık, bana kalırsa protein tozu konusunda hardline'a hic gerek yok, cok daha pahalı kalıyor.
Organize olmak konusunda bulunulan yer cok önemli değil,isteyen bunu söyler,alımı yaparız.
Devir internet devri!

Yüzyüze pazarlık hoş olurdu.Pazarlık konusunda gelenekçi yaklaşım başarı getirir.Prolacta fiyatı yüzünden tercih edilecek bir ürün.Dediğim gibi veyron temasa geçti.Koparır bu işi.90 ytl ye 4,5 kg gainer gibi bir fiyat var aklımda .Yoğunlaşmak lazım pazarlık konusu faydalı olacak.

hardline´dan aldığım cevap

:Biz üretici firma olarak perakende satış yapmıyoruz. Fakat dilerseniz İçerenköy Carrefour Pozitif mağazasından veya Cevahir alış veriş merkezi eczanesinden perakende fiyattan biraz daha indirimli ürün alabilirsiniz.

ben 2 milyarlık bi supplement alımından bahsetmiştim sizce olurmu bu oran fikirlerinizi sunarsanız sewinirim yarında..
Carrefour daki mağazaya gidip yapabilecekleri indirim konusunda bilgi alırım ona göre..

Back
Yukarı