Tonbalığı mı Konserve balık mı??

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve acemi_42 tarafından 7 Ocak 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. acemi_42
    Offline

    acemi_42 Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2009
    Mesajlar:
    196
    Beğenileri:
    60
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Konya-Ereğli
    Konserve Balık(Sardalya)

    100 gram

    Enerji(kcal/kJ) :225/940.5
    Protein(g) :21.1
    Karbonhidrat(g) :3.7
    Yağ(g) :14.3


    arkadaşlar abim alışveriş yaparken tonbalığı yerine yanlıslıkla konserve balığı almış besin değeri 100gramda yukardaki gibi bende anca antremandan 1 saat sonra yiyebiliyorum bu hafta tonbalıgı yerine bunu yesem sorun yaratırmı tşkler
     
  2. 2shae
    Offline

    2shae Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    737
    Beğenileri:
    368
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul
    Yağ oranı ton balığına nazaran oldukça yüksek. Ton balığındaki 0.4 gr yağ varken bunda 14.3g yağ var.
     
  3. acemi_42
    Offline

    acemi_42 Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2009
    Mesajlar:
    196
    Beğenileri:
    60
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Konya-Ereğli
    evet bende farkettim onu ama almıs bulunduk neyse artık onu evdekiler yesin ben yine yoğurtla loru karıstırıp yiyecem artık bide ızgara bişeyler :)
     
  4. The Answer
    Offline

    The Answer Üye

    Katılım:
    31 Mart 2007
    Mesajlar:
    167
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    0
    yoğurtla lor u karıştırma ne demek ya
    lor peyniriyle yoğrt mu karıştırıyosun güzel oluyo mu peki? protein açıdan sağlamdır herhalde...
     
  5. DeliKase
    Offline

    DeliKase Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    112
    Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul

    normalde 20 30 gram lor yiyemem ama 100gr lorla 200gram yoğurda 30ml kadar su karıştırıp mikserden geçirip içiyorum. valla lorun tadı pek gelmiyo ve güzelce gidiyor. en azından bir denemenizi tavsiye ederim.
     
    Pinky ve EBaytar bunu beğendi.
  6. acemi_42
    Offline

    acemi_42 Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2009
    Mesajlar:
    196
    Beğenileri:
    60
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Konya-Ereğli
    lorun tadı gerçekten hoş değil yağ yok tuz yok bişey yok bende onu en güzel tad haline getirmeye calısıyorum alıyorum naneli kırmızı pulbiberli yoğurdumu (tarotor) içine 3-4 çorba kaşığı lorumu koyuyorum mis gibi yiyorum hem gayet doyurucu ve gerçekten işe yarıyor..en azından bence..
     
  7. clubberfree
    Offline

    clubberfree Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2009
    Mesajlar:
    288
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    bu arada ye gitsin sardalyayı bi kereden bir şey olmaz ama tericihin ton balığı olsun genelde ton balıklarında24.1 gr protein var
     
  8. Tan___
    Offline

    Tan___ Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    261
    Beğenileri:
    46
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    özel bir fitness salonunda çalışıyorum
    Yer:
    mersin
    Sardalyanın yağ oranı yüksek.Yinede bu seferlik idare et.Yağını iyice süz ondan sonra ye
     
  9. acemi_42
    Offline

    acemi_42 Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2009
    Mesajlar:
    196
    Beğenileri:
    60
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Konya-Ereğli
    öyle yapıyorum mecburen tşkler..
     
  10. Tan___
    Offline

    Tan___ Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    261
    Beğenileri:
    46
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    özel bir fitness salonunda çalışıyorum
    Yer:
    mersin
    Rica ederim dostum
     

Sayfayı Paylaş