Ton balıklı makarna pratik

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve speedtouch tarafından 15 Mart 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. speedtouch
    Offline

    speedtouch Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2010
    Mesajlar:
    1.164
    Beğenileri:
    1.539
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Angara
    Öncelikle herkeze selamlar arkadaşlar uyguladığım çok pratik bir tarifim var sizlerle paylaşmak istedim;
    öncelikle boş bir tabağa yiyeceğimiz kadar makarnayı koyup göz kararı ne kadar haşlayacağımıza karar veriyoruz ki ziyan olmasın, sonra makarnalarımızı haşlamaya koyuluyoruz, makarnalar haşlanırken ton balığı konservemizi açıp yağını süzüp hazır hale getiriyoruz, makarnalar haşlandıktan sonra süzgece alıp güzelce süzüyoruz süzdükten sonra süzgeçteki makarnamıza ayrı bir kapta hazırladığımız kırmızı biberlerle harmanlanmış zeytinyağı ekleyip iyicene sallıyoruz(yağı fazla koymuyoruz tabiki) ve yağ makarnamıza dağlıyor, bir kısmıda süzülüyor,ardından süzgeçteki makarnaya bir miktar konserver mısır ilave ediyoruz ve tekrar karışması için sallıyoruz, sonra tabağımıza alıyoruz üstüne ton balığımızı koyup afiyetle yiyoruz :)
     
  2. SystemHasFailed
    Offline

    SystemHasFailed Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    57
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    18
    Yer:
    Eskişehir - Merkez
    Ben tek makarna-ton balığı ya da pilav-ton balığı yiyorum gayet iyi gidiyo
     

Sayfayı Paylaş