Evet arkadaşlar bende burda kendi günlüğümü oluşturup sizinle paylaşıcam. fikir ve önerilerinizi bekliyorum mantıklı ve yapıcı eleştirilerinize sonuna kadar açığım
Geçen yaz temmuzda 95 kg'a kadar çıkmıştım. Mart'a kadar fena sayılmayacak seviyede çalışarak 77kg' a kadar düştüm. Yaklaşık 2.5 ay ara vermek durumunda kaldım.Mayıs sonlarına doğru beslenme kontrolune ve Haziran başı itibariyle aktif spora tekrar başlamış bulunuyorum.
Kilom boyuma göre iyi gözüküyor ancak tamamen fit ve define bi vücut istiyorum.
Ölçülerim:
Boy: 183cm
Kilo: 73 kg
Kollar: 33cm
Bel : 83cm
Kalça :95 cm
Yağ oranım: Alışveriş merkezlerindeki elektronik aletlere göre %8.9
internetteki bel-boy ölçülerine göre hesaplamalarda %16 gözüküyor. (ne yaman çelişki!)
Kendi tahmini oranım : %15 ( daha düşükse bile kötü düşünelim ona göre daha iyi çalışalım
)
Profildeki fotoğrafım bugun çekilmiştir siz de resme bakarak tahmini bi oran çıkarabiliyorsanız fikirlerinizi almak isterim.
Hedef: Yağ oranını %10 un altına çekmek. Yapana kadar devam edicek çalışmalarım.
BESLENME
Bu Periyotta karbonhidratı mümkün olduğunca sıfıra yakın tutucam.Aldığım besinlerin içindeki karbonhidrat dışında ekstra karbonhidrat kaynağı almayı dusunmuyorum. Haftada 2-3 kere 1 er dilim tam buğday ekmeği olacak en fazla. Genel beslenme şeklim sağlıklı etler light süt ürünleri ve sebze meyveden oluşacak. [son bi kaç gündür zaten öyle yapıyorum bu şekilde uzun süre devam edeceğim.]
ANTREMAN
Tamamen yağ yağma odaklı antremanlar yapılacak. Yani kardiyo egzersizleri ve çok tekrar az ağırlık az dinlenme şeklindeki ağırlık çalışmaları.
SUPPLEMENT DESTEĞİ
-Hydroxycut Advanced termojenik yağ yakıcı (günde 2 kere 2 kaplet)
-GNC Aminoasit (ağırlık çalışılan günler antreman önce 1 sonra 2 adet)
not: hydroxycut'ı ilk kez kullanıyorum, 60 kapletlik bi kutu aldım ciddi bi farkını yada faydasını görürsem antreman sürecinde kullanmaya devam edeceğim.
Hadi bakalım yaz bitene kadar yağ yakma çalışmalarım devam edecek. Sonrasındaysa onu koruma