titanıc 2

Imdb'ye bakmadan fake değil deme.

Imdb'de yer almıyor.

Youtube'da o kadar çok fake trailer var ki...

Youtube a bakacak olursan matrix 4 geliyor...

Imdb'ye bakmadan fake değil deme.

Imdb'de yer almıyor.

Youtube'da o kadar çok fake trailer var ki...

Youtube a bakacak olursan matrix 4 geliyor...
keşke gerçek olsaydı :( her yerde dediğiniz gibi fake yazıyor malesef:(
böyle böyle çeksinler bari bi film :)

arkadaşlar ben fragmanı oraya koydum ama bu fragmanın doğru olup olmadığı konusunda bende emin değilim ...fake olma ihtimali yüksek filmde leanardo dicaprio çok genç olması dikkatimi çekti yeni bir film olsa daha farklı olurdu ama o buzların arasından çıkarma sahnesini fln nasıl yapmışlar o biraz düşündürüyor .... onurun dediği gibi keşke gerçek olsaydı çok büyük br hayal kırıklığına uğradım fragman beni yinede duygulandırdı

Son düzenleme:
arkadaşlar başka bir forumda aynı konu 2006 da açılmış bu yaz diye gerisini siz düşünün artık
ayrıca çekilse duymayan kalmaz herhalde :D

araştırmalarından dolayı teşekkür ederim onur10 ztn böyle bir film çıkacak olsa duymayan kalmazdı

Arkadaşlar bencede bu fake deil biraz düşünün leanardo dicaprio a fel fake film çekecez bizimle oynarmısın tarzında bir teklif sunmuş olamazlar değil mi? yani o adam kariyerini ayaklar altına alıp o filmi çekmez çünkü statatüsü yüksek bir sanatçı hem o fragmanda oynayan oyuncu sayısı fazla sizce bir fake için bu kadro yaratılır mı?

o buzdan alınma sahnesi başka bir filmden nasıl yapmışlarsa leanardoyu o buzun içine yansıtmışlar diğer sahneleride leanardonun başka filmlerinden kesitler yapan çok iyi yapmış gerçekten çok başarılı

Arkadaşlar bencede bu fake deil biraz düşünün leanardo dicaprio a fel fake film çekecez bizimle oynarmısın tarzında bir teklif sunmuş olamazlar değil mi? yani o adam kariyerini ayaklar altına alıp o filmi çekmez çünkü statatüsü yüksek bir sanatçı hem o fragmanda oynayan oyuncu sayısı fazla sizce bir fake için bu kadro yaratılır mı?
Yok ekip falan toplamıyorlar bu bilgisayarla yapılmış filmler montajlanarak ;)

trailerdaki kişiyi buzdan çıkarma sahneleri stallone-wesley snipes filmi olan demolition man den araklama gibi duruyor.

Fake tabi.Beyazperde'de bayağı tartışıldı bu konu.Gemi battı artık yeter. :)

3:16 ile 3:21 arasındaki leanardo di caprio nun sözünü türkçeye çevirebilecek olan varmı

denizden çıkarma sahnesi hulk filmina ait

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı