• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

tiamo yeni resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tiamo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birazda kendinden bahsedersen üyeler senin hakkinda daha rahat yorum yapabilirler...

Arkadaşımızın daha evvelki başlığına baktım, sanırım Hakan'ın salonundan ve 9-10 aylık bir çalışma sonucu bu vücudu elde etmiş.
Tebrikler çok iyi gelişmişsin. Yaz zamanı belki biraz zor ama hacim artırma yoluna gidebilirsin bence.

Daha güzel çekilebilirdi fotoğraflar acele etmişsin.Salonda pek görüşemiyoruz ondan burda yazdım

Blitz dedi:
Arkadaşımızın daha evvelki başlığına baktım, sanırım Hakan'ın salonundan ve 9-10 aylık bir çalışma sonucu bu vücudu elde etmiş.
Tebrikler çok iyi gelişmişsin. Yaz zamanı belki biraz zor ama hacim artırma yoluna gidebilirsin bence.[/quote :badgrin: yorumlarınız için sağolun arkadaşlar 11 aydır bu sporu yapıyorum ayrıca kilo alabilmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.

10 ay için ii deil, süper bence...
kilo/boyun nedir?? Kütle olarak resimlerde gözüktügün kadar saglammısın merak ettim...
Hakan gizli formulü buldu demek :) Bornova'ya bi ugramak lazım

tiamo senin vucudun aslında bu fotolardakinden daha iyi bir dahaki sefere akşam 8 9 gibi gel fotolarını ben çekeyim bak farkı gör ışığı hiç kullanmamışsın salonu akdatıyosun zaten devamsızlıkların artıyo artık forumda görüşücez galiba

Pump Forever dedi:
10 ay için ii deil, süper bence...
kilo/boyun nedir?? Kütle olarak resimlerde gözüktügün kadar saglammısın merak ettim...
Hakan gizli formulü buldu demek :) Bornova'ya bi ugramak lazım

Formülü satabilirim istersen ;) ;)

Back
Yukarı