Thunder3 yag yakım programı

Öncelikle bu günlügü kendime motivasyon ve sizinde bildiklerinizi ögrenmek için açıyorum yaklasık 1.5yıldır body yapıyorum.Yağlı bir vücuda sahibim amacım program sonunda fit bir vucuda sahip olmak yaklasık %10 civarı bir yag istiyorum.
Bu programa pazartesi(25.02.2013) başlamayı düşünüyorum o zamana kadar sizinde fikirlerinizle program ve dietten değişiklik olabilir.

Yas:20
Boy:1.84
Kilo:104
Yag oranı:23

Sabah 9.00 kalkış

9.30
4 yumurta (1 sarı)
100gr lor
3-5 zeytin
Domates & Salatalık

Genelde bunları bir kap içinde karıştırıp yiyorum :D

11.00
1 adet greyfurt olmazsa yeşil çay ama önceligim greyfurttan yana.

12.30
200gr tavuk & Bir tabagın 4te 1i esmer pirinç veya makarna istegime göre yanına salata

14.30
4 adet amino tablet

15:00 antreman
antreman sonrası 4 amino tablet
antreman sonrası duşuda orda aldıgım için yemek 2 saat sonrayı buluyor yoksa antremanım 2 saat degıl

17:00
200gr tavuk & Bir tabagın 4te 1i esmer pirinç veya makarna istegime göre yanına salata

19:00
100gr tavuk + bir sebze yemegi

21:00 yeşil çay

01:00 yatış

Antreman konusuna gelince ben az kilo çok tekrarın yag yaktıgına inanan biri degilim daha dogrusu normal antremanla arasında pek fark olmadıgı dusuncesındeyım agırlık antremanlarım genelde büyük kas gruplarında 12-10-10-8 küçüklerde 12x3 4x8 şeklinde olucak yinede tavsiyelerinizi bekliyorum hedefim haftada 2kg.

Pazartesi salı persembe cuma olmak üzere haftada 4gün antreman yapıcam.Antremanlardan sonra 30dklık kardio.Kalan günler ise Yüzme-basket-ip atlamak-kardio yapıcam tabiki hepsini aynı gün degil :D

Son düzenleme:
2 gündür uyuyorum programa inanın 2günde bile fark edebiliyosunuz degisikligi saglıklı beslenmek böyle bişeymiş normalde ne bulsa yiyen bi adamdım :D

Back
Yukarı