eas 1,5 ayda 8 kilo verdim. yan etkisi olarak mide aşırı boş olduğunda alındığı zaman mide de müthiş ağrı yapıyor kıvrandırıyor insanı, yani sabah kesinlikle alınmasını önermiyorum mide ufaktan dolu olacak.metabolizmayı hızlandırıyor,vücut ısısını arttırıyor birde,çok ufak enerji veriyor. www.eas.com
Dostum açtığın ilk forum ne zmndır çalışıyosun, kaç kilosun, boy kaç cm, ne kadar kas kaybettin ? 1.5 ayda 8 kilo yağ vermemişsindir heralde...
hayır kardeş steroid almadım sadece tartıyla ölçtüm otomatik baskül yalnız aşırı derecede trisepsler de eksilme oldu kollarım 42 cm idi şimdi 39 cm. ama birşeyi anladım yağ yakma döneminde kordio yeter insana yoksa acayip kayıplar oluyor. birde bulunduğum yerde bu spor için geri bir yer iskenderun
vücut yağ oranını ölçtürmedim çokta bilimsel yapmıyorum da izlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum.mide ve bel bölgesini çabuk inceltiyor.
MeRock, Bildigim kadarıyla Turkiye'de thermo ürünü satan bi firma yoktu Yag yakıcılar sadece L-Carnitine bazlı burdaki.. Ama bildigim kadarıyla, Universal'in boyle bir urunu icin ok bekliyordu distirbutor firma.. en son Ocak ayının basında konusmustum bu konuyu.. su anda son durum ne bilmiorum ama bi Universal ürünleri satan yere sorabilirsin.. Akmerkez Eczanesi ( Etiler) - Barış Eczanesi ( Bahcelievler) bildigim noktalar bunlar... saygılar
clenbuterol kas kaybını göze alcağına clenbuterol kullanıp yan etki riskini göz alabilridin en azından ben ole yapardım... clenbuterol kas kaybı yaşatmıyo bu çok açık arkadaşlar