Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Vücudun kas kütlesi olarak değilde yağlanarak kilo alıyor dikkat et.10 kilo daha böyle kilo alırsan sonra o yağları eritmek için baya uğraşırsın.Bizim salonda da kilo almak için uğraşanlar var ama hepsi yağlanmadan büyüyor,ayaz ,tiamo vs.thebigboss dedi:kilo almaya devam ediyorum kilo vermeyi dusunmuyorum. 10 kilo daha cıkıp ondan sonra definasyona baslarim. body e basladktan sonra 2 ayda 13 kilo aldım proteinlerle. bel biraz kalin dedignz gibi..insallah onlarida halledecez
KinGpAsCaL dedi:Elbette vucut senin kararda senin ama bence daha fazla kilo alarak sadece daha fazla yağlabilirsin. Ve 2 ayda 13 kilo aldım demişsin normal şartlarda 2 ayda steroid de kullanmadığına göre 2kilo bile adele yapılamaz. bu da demektirki Sen geçen 2 ay içinde min 11kiloluk su ve yağ deposu yapmışsın.
Ben düşencelerimi söyledim Karar senin elbette![]()
thebigboss dedi:firat, 7 aylık bir calisma sonucunda aldıgın sonuc iyi degil demek istiyorsun yanlis mi anladim.