• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Thebigboss/Resimler

..Merhaba arkadaslar;
yaş 19
boy 1.80
kilo : 86
7 aydır vg yapiyorum. 8. ay'a yeni girdim.
kol 42.

resmler pek iyi olmasada yorumlarinizi elestirilerinizi bekliyorum.

herkese simdiden tesekkurler

Sanırım öle dememiş yorum yapmak için erken demiş...Yanlış anlamaya çalışmayalım.Çok güzel kütle yapmışsın ama kaliteli kas yapılanması için diet yapsan hiç fena olmaz..Biraz define halde kendini görmek sana çok fazla motivasyon kazandırır.Hem ne kadar kas kütlesine sahipsin şimdilik onu görmüş olursun...

Anladığım kadarıyla 7 aylık çalışman boyunca beslenmene pek dikkat etmedin sanırım. Vucudun kütleli de olsa atılması gerekli gibi duran baya fazla kilon var bence En kısa zamanda diete başlamanı öneririm. Diet sırasında da aman hızlı kilo vereyim diye aç kalma adele kaybetme gidişatın iyi gibi çünkü

kilo almaya devam ediyorum kilo vermeyi dusunmuyorum. 10 kilo daha cıkıp ondan sonra definasyona baslarim. body e basladktan sonra 2 ayda 13 kilo aldım proteinlerle. bel biraz kalin dedignz gibi..insallah onlarida halledecez

Elbette vucut senin kararda senin ama bence daha fazla kilo alarak sadece daha fazla yağlabilirsin. Ve 2 ayda 13 kilo aldım demişsin normal şartlarda 2 ayda steroid de kullanmadığına göre 2kilo bile adele yapılamaz. bu da demektirki Sen geçen 2 ay içinde min 11kiloluk su ve yağ deposu yapmışsın.

Ben düşencelerimi söyledim Karar senin elbette ;)

thebigboss dedi:
kilo almaya devam ediyorum kilo vermeyi dusunmuyorum. 10 kilo daha cıkıp ondan sonra definasyona baslarim. body e basladktan sonra 2 ayda 13 kilo aldım proteinlerle. bel biraz kalin dedignz gibi..insallah onlarida halledecez
Vücudun kas kütlesi olarak değilde yağlanarak kilo alıyor dikkat et.10 kilo daha böyle kilo alırsan sonra o yağları eritmek için baya uğraşırsın.Bizim salonda da kilo almak için uğraşanlar var ama hepsi yağlanmadan büyüyor,ayaz ,tiamo vs.

KinGpAsCaL dedi:
Elbette vucut senin kararda senin ama bence daha fazla kilo alarak sadece daha fazla yağlabilirsin. Ve 2 ayda 13 kilo aldım demişsin normal şartlarda 2 ayda steroid de kullanmadığına göre 2kilo bile adele yapılamaz. bu da demektirki Sen geçen 2 ay içinde min 11kiloluk su ve yağ deposu yapmışsın.

Ben düşencelerimi söyledim Karar senin elbette ;)

arkadas çok güzel özetlemiş konuyu aslında sanırım bigboss arkadasımız mideyi yiyecekle doldurmayı kilo almak ve kas yapmak zennediyor ama yanlış 1kg adele için 10kg posa toplamak vücütta gereksiz bu nedenle arkadasın söylediğini dikkate al ve bir yandan yağ yakarak diğer yandan kas yapmak suretiyle kilo almaya çalış ha amacım sadece iri bir vucut estetikten yoksun olması sorun değil dersen ozamanda doğru yoldasın bilgin gibi devam etmende faydavar

7. ayda iyi bir vücut...ama biraz daha geniş olsan süper olur...flexorun da dediği gibi göğüsünü kesme vakti gelmiş...göğüs idmanına pull-over ı dahil edip biraz da genişleyebilrsin...

thebigboss dedi:
firat, 7 aylık bir calisma sonucunda aldıgın sonuc iyi degil demek istiyorsun yanlis mi anladim.

öncelikle insan bi hosbulduk der nezaketen canım kardesim..bosa gitmiş mi gitmemiş mi bilmiyorum ama ben orda genetigin

güzel oldugunu vurgulamaya calısdım.vücüdün güzel dururyor.bu işe yatkın geldi bana demek istedim.biliyorsun ki ikl genetik

önemli kası her zaman yaparsın.demek istedim. böle sert tepkide verme arkadasım..yoksa sen sert tepki vermedinde

bunuda ben mi yanlıs anladım :!: :?: .neyse bundan sonraki

hayatında basarılar

hayır kardeş, sert tepki degil sadece sordum bazen smiley koyulmayınca yanlis anlasilmalara sebep oluyor internette. kusura bakma. sana ve tüm arkadaşlara tesekkurler tekrardan.
kalin saglicakla

Arkadaslar güzel yorumlamıs,
kilo alma cabasını simdilik bırak derim... bol cardio, sıfır seker az yag iceren bi diet yap, zaten kilo kaybın cok olmadan, aynadaki goruntun degismeye baslayacak emin olabilirsin.. gordugum kadarıyla Endo - Mezo ararsı bi vücüdun war, bu sana body de kesin avantaj saglar.. hic bırakma..
7 ay icin ii bi gelisme sayılabilir.. Bel ölcün nedir?

Back
Yukarı