The Incredible Hulk

Veyron

Özel Üye
Bruce Banner gama ışınlarına maruz kalmış ve hücresel bir değişikliğe uğramıştır. Artık o sinirlendiğinde yeşil bir devdir. Artık bu gerçekle yaşayan Banner, sevdiği kadından ve eski yaşam alışkanlıklarından kopar.

Günün birinde bir bilim adamı sorununa çare olabilecek bir seçim fırsatı sunar: Ya Hulk gidecek, Bruce kendisi olarak hayatına devam edecek, ya da kendini tamamen bir süperkahraman olan Hulk'a teslim edecektir.

official web site. http://incrediblehulk.marvel.com/

Yarın gösterime giriyor arkadaslar biletleri şimdiden satın aldım uzun zamandır merakla bekliyordum bu filmi.

Web sitesini kesinlikle ziyaret etmenizi öneririm şimdiye kadar gördüğüm en iyi site tasarımı diyelirim. (bodyforumtr den sonra:p)

site gerçekten hoşmuş ama film siteleri
arasından requiem for a dream'in sitesini tek geçerim
Edward norton canlandırıomuş Hulk'ı
Dün bi programda izledim görüntülerini
gerçekten güzele benzio
gidicem ben:)

edward norton döktürmüştür kesin,
bruce banner sevgilisi rolünede liv tyler daha cok yakışmış ,
hulk'un tricepsler dehşet,
sırtını begenmedim dorian yates'in sırtı on basar hulk'a :)

Filmden hikaye olarak çok fazla şey beklememek gerektiğine aşikarızdır herhalde. Sonuçta çizgi romandan sinemaya uyarlanmış bir film. Önceki filmden bağımsız olarak çekilmiş bu film .Yani bir devam filmi değil. Filmde özellikle görsel efektler ve bağırma sahnelerindeki sesler mükemmel olmuş.

daha gelmemiş burda sinemalara..arkadaş 13haziranda geliyor demişti meğer 4 temmuzda gelecekmiş..

edward norton'u çok sevmekle beraber bir türlü hulk 'a yakıştıramadım kendisini. belki filmi izleyince fikrim değişir.

hulk'ın hulk olarak kalma süresi özellikle ilk yarıda çok çok kısa..aksiyon daha çok son dakikalarda..

Back
Yukarı