TheExtremist
Üye
Valla Teddie aynen devam,haklısın supplemente acaip para gidiyor ya.Okul açıldı ya uyku düzene isterse girmesin düzene.Bunca dersi geçip birdaha almışım yaz okuluna yükseltmek için,ders kaçırma lüksüm yok
Arada whey çakıyoruz artık okulda ne yapalım.İstemeden kütle yaptım bende sanırım,antremanda omuzlarım patlayacak gibi çıkıyor resmen,yüzmenin de etkisi var sanırım ama bunda.
Misal yarın saat 9 da havuzdayım.Onun öncesinde kalkıp sabah 4-5 yumurta beyazı,bir bardak yulaf,bir bardak greyfurt suyu.Hatta diyeti bir genel yazayım da ;
--4 yumurta beyazı ,1bardak yulaf,50 gr peynir,1bardak greyfutr suyu (7:50 8:00 gibi)
-- 1,5 ölçü whey (Saat 10:00 gibi,havuzdan çıkar çıkmaz)
--12:00 öğle yemeği.Bilimum et ızgara,salata ve olursa mercimek çorba.
-- 14:00 1 ölçü whey
-- Derste olmazsam evde et ızgara dersteysem 1 ölçü whey daha 16:00
-- 17:30 -19:00 antreman akabinde whey
--19:15 ızgara et artı yeşillik
Biliyorum karbonhidrat aşırı az.Ama güç düşüklüğü vs. hissetmiyorum sabah havuzda 750m 1km arası yüzmeme rağmen.Şuan için 86 87 arası dalgalanıyor kilom sürekli.
4-5 porsiyon whey'e çıkabiliyor günde bazen ama ne ishaline de yağlanma gibi bir zararını göremedim.Kaçırdığım öğünü whey ile tolere ediyorum.
150-170 gr arası protein giriyor yaklaşık bünyeye.

Misal yarın saat 9 da havuzdayım.Onun öncesinde kalkıp sabah 4-5 yumurta beyazı,bir bardak yulaf,bir bardak greyfurt suyu.Hatta diyeti bir genel yazayım da ;
--4 yumurta beyazı ,1bardak yulaf,50 gr peynir,1bardak greyfutr suyu (7:50 8:00 gibi)
-- 1,5 ölçü whey (Saat 10:00 gibi,havuzdan çıkar çıkmaz)
--12:00 öğle yemeği.Bilimum et ızgara,salata ve olursa mercimek çorba.
-- 14:00 1 ölçü whey
-- Derste olmazsam evde et ızgara dersteysem 1 ölçü whey daha 16:00
-- 17:30 -19:00 antreman akabinde whey
--19:15 ızgara et artı yeşillik
Biliyorum karbonhidrat aşırı az.Ama güç düşüklüğü vs. hissetmiyorum sabah havuzda 750m 1km arası yüzmeme rağmen.Şuan için 86 87 arası dalgalanıyor kilom sürekli.
4-5 porsiyon whey'e çıkabiliyor günde bazen ama ne ishaline de yağlanma gibi bir zararını göremedim.Kaçırdığım öğünü whey ile tolere ediyorum.
150-170 gr arası protein giriyor yaklaşık bünyeye.