Tetradox

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan egm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

egm

Üye
Arkadaşlar şu an protein tozu ve aminoacid kullanmaktayım.Vücudum ise sivilceye çok elverişli ancak Tetradox adlı ilaçı kullanınca geçiyor(doktor verdi).sonuçta bu ilaç hafif bir antibiyotik acaba bunları beraber kullanırsam bu ilaç protein tozu ve aminoacid'in etkisinin azaltırmı?
 
Aldığınız antibiyotik ile amino asit ve proteinin etkileşimi olmaz. Bu nedenle beraber kullanımda etki azalması da söz konusu değildir. Ancak bu ilacın diğer yan etkilerinin yanısıra hafif bir antianabolik etkisi vardır. Yani bir miktar kas yıkımını tetikler. Kullanırken bu etkisini de bilmeniz gerektiğini düşündüm.
 
Verdiğin bilgi için çok teşekkur ederim kaç gundur aklıma takılıyordu sivilcelerimin geçmesi için bir miktar kas yıkımını göze alabilirim.Teşekkurederim.
 
Ben de sivilcelerim için Tetradox, kaslarım için ise protein tozu kullanıyorum :) bir problem yok.
 
Doktor bana günde 1 kapsul kullanmamı söyledi Blitz senin kullanma şeklin nasıl?gunde kaç kapsul ve hangi saatlerde. Teşekkurler.
 
Geçen gün cilt doktoruna gittim ve sivilcelerim azdığı zaman tetradox kullandığımı söyledim.Doktor ise bana tetradox'un uzun zamanda karaciğere zararı olduğunu ve bunun yerine 250 mg'lik tetra adlı ilacı kullanmamı söyledi.Uzun süreli kullanımda karaciğere hiçbir zararı olmuyormuş.
 
Back
Yukarı