Testosteron düşük çıktı Bunalımdayım + jinekomasti var

Konusu 'Sağlık & Sakatlanma' forumundadır ve turgaypasha tarafından 16 Nisan 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 10 üye.
  1. turgaypasha
    Offline

    turgaypasha Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2011
    Mesajlar:
    16
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    turgay öztürk
    Yer:
    antalya
    15 gün bekleyip tekrardan teste gideceğim. Allah'tan ümit kesilmez, dua ediyorum :)
     
  2. greenrain
    Offline

    greenrain Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2009
    Mesajlar:
    835
    Beğenileri:
    362
    Ödül Puanları:
    73
    tabi ki ümit kesilmez. sen takibini yap ama kendini geliştir. asla doktorlara esir olma. şu an için tedavi edilmeyecek sıkıntın yok. ama dediklerimi dikkate almanı tavsiye ediyorum.
     
  3. esen32
    Offline

    esen32 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    147
    Beğenileri:
    55
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Antalya
    birde testestoronu arttıran yiyecekleri biraz fazla almanı tavsiye ediyorum fındık fıstık brokoli hayvansal ürünler yumurta et vs..
     
  4. sheridan
    Offline

    sheridan Üye

    Katılım:
    26 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    381
    Beğenileri:
    108
    Ödül Puanları:
    53
    uyuşturucu madde kullanımı ot kubar vs varmıdır? birde şeker tüketimi cok muhtemelen kilonda fazla karaciger degerlerin normale döner kilo verdikçe testoyu dert etme hergün degişik cıkabilir 2.bir tetkik yaptırmalısın kortizol ile beraber bence prolaktin cok dert edilecek bir durumda degil jinekomastiyi prolaktin yapmaz cok cok az rastlanan bir durum prolaktin jinekosu birde tetkiklerinden anladıgım kadarıyla karaciger degerin yüksek olmasından dolayı teston düşük bilgin olsun kilo verip sekerli vs seyleri atarsan diyetinden saglıklı yağları alırsan margarin vs uzak dur karaciger degerini düzeltirsen testonda düzelecek e2 degerinde düşecektir bol bol enginar ye birde devedikeni önermiyorum (milkthistle) igf-1 i düşürür gerci bu durumda 1 ay gibi bir devedikeni kürüne girilebilir neyse işin özü sana tavsiyem ZAYIFLA. dert etme düzelir gecmiş olsun.

    Not:hiçbir problemin oldugunu sanmıyorum.

    Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:07 ----------



    Birde atakan arkadasıma bir sorum olucak cok rahat aşırı protein tükkettigi teşhisini nasıl koydunuz?
     
    zumruduanka bunu beğendi.
  5. zagor34
    Offline

    zagor34 Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2018
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    arkadaşlar herkese selamlar.. yeni üyeyim. üniversite hastanesine dahi gitmeme rağmen buna çözüm bulamadım inanın.. sizinle hormon değerlerimi paylasıyorum.. doktorlar sustanon,nebido bnzeri ilaçlar veriyolar. ben reddediyorum vücuduma steroid sokmamak için.. bu konu hakkında tecrubeleri olanların fikrini almak istiyorum.. bende testo düşüklüğü mevcut.. sizce nasıl giderebilirim..?

    fsh 2.83 aralık(1.5-12.4) lh 1.37 aralık(1.7-8.6) total testoren 1.31 (aralık280-800) e2 <20 aralık(27.1-52.2) prolaktin 8.01 aralık(4.04-15.2)
     
  6. ulaire
    Offline

    ulaire Üye

    Katılım:
    21 Mart 2013
    Mesajlar:
    2.021
    Beğenileri:
    1.191
    Ödül Puanları:
    123
    Testo analizlerini yorumlamak çok zor çünkü örnek verdiğin saate göre dahi değişebiliyor. Konuyla ilgili endokrinolojiye gitme de fayda var eğer gitmediysen. Steroidi doktor veriyorsa ondan da fazla cekinmene gerek yok.

    Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  7. zagor34
    Offline

    zagor34 Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2018
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    Asla hocam zaten mevcut üretim azken birde durdurmasıyla uğrasamam.. İnanın benım ıcın toparlamakdaha zor olur
     
  8. ulaire
    Offline

    ulaire Üye

    Katılım:
    21 Mart 2013
    Mesajlar:
    2.021
    Beğenileri:
    1.191
    Ödül Puanları:
    123
    Eğer hormonal bir sıkıntı/rahatsızlık varsa, vücut bunu üretemiyorsa yada yetersiz kalıyorsa doktor dışardan desteklemeyi önerir buda normal. Hem dozajı doğru ayarlanacağı için sıkıntı çekmezsin büyük olasılıkla. Gene de gitmediysen endokrinolojiye gidip tekrardan test yaptır. Onlar olaya daha hakim ve daha farklı öneriler/yorumlarda bulunabilir.

    Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  9. DoHaN
    Offline

    DoHaN Üye

    Katılım:
    16 Şubat 2016
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Prolaktin baya fazla bence meme yapar o kardeş dikkat etmen lazım :prolaktin(süt hormonu)demek
     

Sayfayı Paylaş