Testesteronu Doğal Yollardan Artırmanın Yolları

Bence yolu bol bol 31 çekmek.Yada ilişkiye girmek.
neden testoyu arttırmaya çalışıyor bu insanlar acaba sence bu söylediklerini yapmak için mi, 50 yaşında testo seviyesi iyice düşmüş sertleşme sorunu yaşıyanlarda senin dediğin gibi arttırabilirler sanırım testesteronukafa_

Sarımsak ile ilgili bir şey okumuştum, çiğ olarak çiğnemeden sabah kalkınca yutmak çok faydalı testesteron açısından. Böylece hem kokuyu önlersiniz, hem midenizi yakmamış olursunuz.

Güzel yazı hazırlamışsınız . bu besin değerlerinin gerçekten testo'ya çok katkısı var . Hele ki sarımsak . Herkes sarımsak kokusundan pek hoşnut değildir ama alın derim . Çiğ yerken insanın içinde bir alevlenme oluyor testestorunu çok fazla arttırıyor arkadaşlar .

Çok yararlı bir yazı olmuş teşekkür ederim.

Bir sorum olacak. Testesteronu arttırmanın ne gibi yararı var ? Vücut geliştirme ile ne gibi bir ilgisi var ? Beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz ?

Tabi en başta şınav yaparken düşünebiliriz :)

Şaka bi yana bu mümkün değil.

Antrenmandan önce olur. Kimisi faydası olduğuna inanır. Forumda bu konunun ilgili başlıkları var. Hatta bir tane yabancı profesyonel antrenmandan önce +18 filmler diyelim biz, onları sonuna kadar izlemeyi öneriyormuş insanlara. Tabi boşalma olmayacakmış kesinlikle. Daha sonra hop ! hiç beklemeden antrenmana girecekmişiz. Bu işe yarar ya da yaramaz ama yapılabilir.

Antrenmanın ilk hareketlerinde de olabilir. Buna da eyvallah.

Ama antrenmanda zorlanmaya başladığınız an seks düşüncesini korusanız bile bu düşüncenin vücuttaki etkilerini koruyamazsınız !

Bu kadar basit. Çünkü vücut zorlanmaya başladığı an bir yere kadar sertliği, diğer etkileri sürdürür. Bir noktadan sonra sizin kapasiteniz zorlanmaya başladığı an hiç bir halt düşünemezsiniz.
Yani düşünürsünüz de hiç bir şey olmaz öyle düşündüğünüzle kalırsınız, istenilen fizyolojik etki olmaz.

Bilimsel bir makale okumustum bu konuda ama su anda linkini hatirlamiyorum. Seksin hicbir sekilde testo ya etkisi olmadigini ama beyinde salgilanan rahatlama hormonlarindan dolayi az bir guc kaybi yasattigini anlatiyordu. Ama haftada bir de seks olayinin erkekler icin faydali oldugundan bahsediyordu. Ama fazlasinin beyine etkisinden dolayi motivasyon ve bununla ilgili guc kaybi yasattigi konusunda arastirma varmis kafa_. Bulursam orjinal linki buraya post ederim.

ben testoyu yukseltmek icin agirliksiz ikiser set acik barfiks dar sinav medial acik suguat yapiyorum. seksten sonrada ayni sekilde cok faydasini gordum. bide ackarnina yumurta beyazi 6 tn

kahvenin testosteron üzerine pek etkisi yok. içerdiği kafein sebebiyle antreman performansını arttırmak için önerilir.
antrenmandan önce kahve için diyorlar

arkadaşlar ben mi gözden kaçırdım bilmiyorum ama eğer bahsi geçmediyse başlıkta bulunsun isterim:
keçi boynuzu, arı sütü ve arı poleninin testosteronu arttırdığı söylenegelir. ben bunların hiç birisini düzenli kullanmadım, haliyle de etkilerini kendi üzerimde test edemedim ama yerleşik kanaatin etkisiyle pazar çıktığımda yarım kilo keçi boynuzu alır, ara sıra canım tatlı istediğinde kemiririm. -şu esnada, testosteronla ilgili olmasa da keçi boynuzunun çikolata açlığını dindirdiğini söyleyebilirim. tabii ki kakaodan çok daha sağlıklı ve düşük kalorili.-

bilmem sizinde dikkatinizi çektimi; 50 yaş üstü erkeklerin evlerinden bu üçlü eksik olmaz...

arı sütü ve poleni zaten artık spor desteği olarak satılıyor ancak keçiboynuzuyla ilgili kaynak veremediğim için özür dilerim. asya ve amerika kökenli olmayan bitkiler ile ilgili araştırmaya ulaşmak oldukça güç. özellikle de araştırmaların amerika, geleneksel birikimin de çin ve hindistan menşeli olduğu düşünülünce anlamak zor değil...

10.maddede "kısa antreman süreleri" derken,kısa süredeki yoğun çalışmaları kastediyor,çünkü ara vermeler çok ama çok az oldugu için vücut stress e girip,testesteron üretmeye başlıyor.

Padişah macunu ya da daha bilinen adıyla kuvvet macununu da eklemek gerekir. Mesir macunuyla karıştırılmaması gerekir, o da şifa tabii...

Araştırmalarım sonucu gelelim tarife:

10 gr karabiber, 10 gr zencefil, 10 gr havlıcan, 10 gr şeker toz yapılır; 110 gr bal ile macun haline getirilir ve 5-7 gr yutulur.

Kaynak: H.Arif Pamuk

Aslında bu supplementlerin çoğuna gereksiz para veriyormuşız gibime geliyor bazen düzgün beslenmeyle supplemente fazla gerek kalmıyor : )

Ben düzenli olarak koşarım 10bin 8bin. Herhalde bu tür bir aktivitede testesteron salınımını artırır ? Nihayetinde 700 kalori harcıyorum hemen hemen bir 10 bin koşusunda.

Padişah macunu ya da daha bilinen adıyla kuvvet macununu da eklemek gerekir. Mesir macunuyla karıştırılmaması gerekir, o da şifa tabii...

Araştırmalarım sonucu gelelim tarife:

10 gr karabiber, 10 gr zencefil, 10 gr havlıcan, 10 gr şeker toz yapılır; 110 gr bal ile macun haline getirilir ve 5-7 gr yutulur.

Kaynak: H.Arif Pamuk

of of of !

keçi boynuzu pekmez yapılırken çok uzun süre kaynatıldığı için bazı etken maddeleri özelliklerini yitirirmiş. -mışlı -mişli kulaktan dolma bilgiler bunlar malesef. dahasını sormayın... hiç değilse bana sormayın.

Back
Yukarı