merhaba;yeni üye oldum ve gerçekten çok sevindim bilgilenebileceğim böyle bir site bulduğum için.emek verenleri kutluyorum tek tek.benim derdim şu;1 hafta önce hayatımda ilk defa bir salona yazıldım ve çalışmaya başladım ancaakbu salonda ters bişeyler var.ilk gün hoca dediğimiz kişi herhangi bir ölçüm yapmadan(kilo bel gibi) aletlerin yanına götürdü beni.önce 15 dk bisiklet ardından da (her seferinde aynı sırayla değil)30*4bacak ,10 kiloyla 15*3kol ,150 keretwist,10*3mekik(fıtık sorunum olduğunu da ben söyleyince sormadı yoksa o)yarım mekik yaptırıyo bi aletle)ardından da koşu bandı(15 dk.fazla kullanmayınız yazıyo üzerinde)10dk. ve çalışma bitiyo.bu bana doğru gelmiyo hiç.bi işe yaramıycak bu gidişle son derece ilgisiz ve baştan savma çalışıyo bana göre.benim şuanda tam 10 kilo vermek gibi bir hedefim var.iki yıl önce doğum yaptım ve karın bölgem yağlı ve gevşek,kalça diil ama üst bacaklarımda yağlanma var ve kollarım çok güçsüz.boyum 160cm,kilom63,bel çevrem 74 cm.
lütfen yardımcı olun nasıl bir çalışma düzeni izlemeliyim.(haftada 3 gün gidiyorum salona ama bana bir aylık program bile verilmedi her aletten sonra hoca şimdi şuna gir buna gir diyo)bi de bir dvd aldım 70dk lık cardio ve ağırlık çalışması yaptıran onu uyguluyorum gün aşırı)
lütfen yardımcı olun nasıl bir çalışma düzeni izlemeliyim.(haftada 3 gün gidiyorum salona ama bana bir aylık program bile verilmedi her aletten sonra hoca şimdi şuna gir buna gir diyo)bi de bir dvd aldım 70dk lık cardio ve ağırlık çalışması yaptıran onu uyguluyorum gün aşırı)