Terminator-Salvation - SPOILER ICERIR

kutlukan

Üye
Filmi izlerken sonlara doğru müthiş bir sürpriz Arnold gençlik haliyle terminator olarak karşınıza çıkıyor...bilgisayar teknolojisi nelere kadir...sanki eski bir dostu yendien görmüş gibi hissediyor insan...

Edit Bonatschi:
Mesajın kalanı Spoiler içermektedir, o nedenle renksiz yaptım yazıyı.
Okumak isteyenler yazıyı seçerek okuyabilirler.

Bu tarz başlıklarda başlık sahibinin spoiler olan kısımları görünmez yazmasını rica ederim.
Filmi izlemeyenleri de düşünelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spoiler vermesen ya da uyarı yazsan daha makbule geçerdi.İzlediysen ne mutlu sana.İzlemeyenlere saygı gösterin biraz.Bir şey kaybetmezsiniz.Aksine saygı görürsünüz.

spoiler verdi diye saygısız mı oldu şimdi???bir kişinin saygı görmesi veya saygıyı kaybetmesi için yeterli bir kıstas değil bu.iki cümlede kimse filmi izlemiş havasına bürünüp boşver değmez izlemeye diye düşünmez.kişileri yargılarken tek cümleden yaklaşıp puan kazanmaya çalışmayın lütfen.modlar zaten gerekli uyarıyı yapmış.ortamı germenin alemi yok.

spoiler verdi diye saygısız mı oldu şimdi???bir kişinin saygı görmesi veya saygıyı kaybetmesi için yeterli bir kıstas değil bu.iki cümlede kimse filmi izlemiş havasına bürünüp boşver değmez izlemeye diye düşünmez.kişileri yargılarken tek cümleden yaklaşıp puan kazanmaya çalışmayın lütfen.modlar zaten gerekli uyarıyı yapmış.ortamı germenin alemi yok.

ilk defa spoiler ne öğrenmiş oldum zaten...önemli değil kişilerin sözleriyle kendimi yargılamam,filmin sonu için saygı hakediceksem olmasın zaten...teşekkürler guardbody...bu arada filmin reklamını yapayım christian bale güzel oyunculuk çıkarmış,izlenesi bir film ilkindeki tadı aldırıyor insana,devamı da gelecek gibi...

Burada prim yapmaya ihtiyacım yok açıkçası.Spoiler yüzünden banlananlar var çeşitli forumlarda.Bir filmin veyahut kitabın sonunu söylemek ayıp olarak nitelendirilir çoğu yerde. Ayrıca kişilerin sözlerini dikkate almak yararınıza olacaktır iyi bir gelişim süreci için.Ben aldım bugüne kadar.Gerektikçe de alıyorum.

Son düzenleme:
Amacım ortamı germek değil.Film izlemeyi seven birine filmin sonundan bir şey söylemek hakarettir resmen.Bunu belirtmek istedim sadece.

ya filmin sonu yazmıyordu ki orada

vevet 5 haziranda sinemalarda diyordu.
merak ettim sinemaya gitmeye değer mi diye?
trainneri var mı kimsede?
izleyenler 10 üzreinden puan versin aksiyon nasıl macaera nasıl

filmde arnold cgı animasyonuyla filmde yansıtılıyor :)

işin aslı ben hep gelecekteki savaşta geçen filmi ve ordaki mücadeleyi merak ettiğim için beni tatmin etti film.Ama beklentiye bağlı tabi ki...

Edit Bonatschi:
Alttaki yazı SPOILER içermektedir.
Filmi izlemeyenler okumasın.

filmdeki sondaki t-800 arnold değildi.Ona çok benzeyen özellikle gençlik haline benzeyen "Roland Kickinger" dır.Tabi Bilgisayar teknolojiside sağolsun arnold'u aratmamış. Bende izlediğimde öyle zannetmiştim ama imdb den araştırınca o olmadığını gördüm bilginize...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı