boyum 1,54 merhaba ben yaklasık 1,5 yıl önce evde kosu bandında düzenli yürüyüşlerle 8 ayda 7 klio vererek 50 klioya düştüm... daha sonra düzenli sporu bıraktım ama kilo da almadım(1-2 kiloluk oynamalar haricinde).
3 ay kadar önce de yamaç paraşütüne başladım kondisyon eksigimi fark ederek yeniden spora başlamak istedim ve bu kez spor salonuna gittim( 26 nisan) . ilk hafta 5 gün 1 saat (eliptik -yürüş bandı ve bisiklet) ile kardiyo ve 45 dakika da salondaki aletlerle 4*8lik tekrarlarla tüm kaslarımı calıstdım. sonraki haftalarrda 5 gün yapamadım ama en az haftada 3 gün iki hafta daha böle devam ettim.
yediklerimi deiştirme ihtiyacı duymadım uzun zamandır gece 8 den sonra meyve dısında birşey tüketmiyorum. bol su içiyorum , tek kötü alışkanlıgım cay-içtiğim çayın haddi hesabı yok..
tüm bunlara ragmen şu an 54,5 kiloyum. görünürde pek kilo farkı yokmuş gibi duruyor hala 26 beden pantolon giyebiliyorum. genel göbek-bel problemim olmasına ragmen göbegim göze batmıyor..
ama kollarım ve omuzlarımn genişlediğini hissediyorum .. acaba cok mu agır basladım spora ... ya da calısmayı gereginden fazla mı uzatıyorum... diyet öneriyormusunuz .... lütfen yardımcı olun kilo alıcam diye sporu bırakmak istemiyorum
Son düzenleme: 19 Mayıs 2010