Merhaba.Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.Halk eğitim merkezini duymadım fakat gençlik merkezinde box varmış. Evet ss life da kickbox vs. yazıyordu fakat daha çok fitnes var kickbox yapan yoktur diye gitmedim.Lise okuyorum.Fatih anadolunun orda murat aras spor kulübü var belki duymuşundur.Oraya başladım.merhaba arkadaşım bende tekirdağlıyım ve şuan süleyman paşa belediiyesının açmış olduğu halk eğitim merkezinde bir kurs var kendim bodyle uğraştıgım için başvuru yapamadım ama birde hatırladıgım kadarıyla peştemalci caddesinde ss life diye bir mekan var orada yapıyorlardı bir ara eğer üniversite okuyorsan namık kemal üniversitesinin muay thai eğitim veriyordu tabi geçen sene bu sene bilmiyorum veriliyormu diye sormak istediğin birşey olursa sorabilirsini bilgim dahilinde cevaplarım
Kusura bakma giremediğim için cevap yazamadım.Teşekkür ederim ama gün geçtikçe daha çok seviyorum boksuEvet duydum arkadaşım hayırlı olsun öncelikle eğer bokstan sıkılırsanız vücut geliştirme sporu yapmak istersen vem e beklerim
Merhaba ,sorularını memnuniyetle cevaplarımÖncelikle merhaba bende baslamak istiyorum murat aradla ilgili birkac soru sormak istiyorum
1.aylık ne kadar veriyosun
2.antrenmanlar hangi gun ve hangi saatler arasinda oluyo
3.egitim nasil birebir mi toplu mu