Berkay Türkkan
Üye
Videonun sonunda küçük bir kısım var 

Orası babanın salonuda değil adam istediği yerden geçer.Sana ayıp etmiş ama senin yapıtığın daha ayıp.Bide bunu burrda paylaşman.
İyi forumlar,,İyi eğlenceler
Her ne kadar oldukça büyük bir salonun en uç noktası da olsa diğer aidat ödeyen üyelerden hiçbir farklılığınızın olmadığı bir mekanda çok ufak da olsa hiçbir yeri özel mülkiyetiniz gibi kullanma lüksünüz yoktur. Bir de bunu bizim halkımız görmemiştir kabilinden bir açıklama ile meşrulaştırmaya çalışmanız da doğrusu hiç yakışık almamış.
44 saniyelik videonun son saniyelerine takilmalarinin sebebi sizin attiginz postta ki yonlendirmeniz. Dikkatleri oraya cekmissiniz zaten. Ben sahsen son saniyelere baktim. Disardan farkli gorunuyor siz eglenmissiniz ama..."Bizim halkımız görmemiştir" anlamında bir söz söylemedim, yabancılar kadar ülkemizde yaygın olmadığını belirttim sadece. Kaldı ki biz bu çalışmaların büyük bir kısmını yabancı videoları anlamakta zorluk çeken ve anadilinde videolar izlemek isteyen kişiler için yapıyoruz, kimseyi yukarıdaki cümle gibi hor görmüyoruz, aksine özellikle onlar için çalışmalar yapıyoruz. "Sana mı kaldı bunları düşünmek?" diyenler olacaktır, evet, bir kişi bile olsa elimde imkan varken o kişiye ulaşıp, bilgilerimi ona da aktarmak istiyorum.
Salon tabi ki de bütün üyelerin kullanımına açık. Kimsenin çalışmasına mani olmuyorken, harcanan emeği görmezden gelip "orası babanın salonu değil" yaklaşımını da doğru bulmuyorum. Ana amacı atlayıp, bu noktaya takılanların görüşlerini anladım, katılmayanlar olabilir, küçük bir mizah katmak istedik ve çoğu kişi gülüp geçti. Amacımız da buydu zaten. 44 saniyelik videonun son 5 saniyesine daha fazla takılmaya lüzum yok.
yanlış düşünüyorsunuz orda video çektiğini görüyor biraz saygısı olsa geçmezdi kamera önündenHer ne kadar oldukça büyük bir salonun en uç noktası da olsa diğer aidat ödeyen üyelerden hiçbir farklılığınızın olmadığı bir mekanda çok ufak da olsa hiçbir yeri özel mülkiyetiniz gibi kullanma lüksünüz yoktur. Bir de bunu bizim halkımız görmemiştir kabilinden bir açıklama ile meşrulaştırmaya çalışmanız da doğrusu hiç yakışık almamış.