Tek seferde kaç mekik çekiyorsunuz

setli yaptığın sayı sorulmamış tek çekişte yani ilk set gibi düşün.

ılk gun 10 mekık cekememıs olan ben :) sımdı 50lı set halınde 4*50 200 çekıyorum hergun ama agrı sıfır artık çekmekten belım agrıdıgı ıcın 50yı geçmemeye çalışıyorum agırlıkla deneyecegım bırde

az önce tek seferde 150 çektim oda artık canım sıkıldı diye bıraktım. Yoksa devam edebilirdim. Bu duruma bende şaşırıyorum gerçekden çok fazla bir spor geçmişim yok ama nasıl bu kadar fazla ve rahat bir şekilde mekik çekebiliyorum bende anlamıyorum. Ama canım çok sıkılıyor mekik uzadıkça ne yapmam lazım acaba şu can sıkıntısını geçirmek için ?

dün denedim sayısını saymadım ama 6-7dk mekik cektim süreye göre bi programı uyguluyorumda( aralıksız farklı hareketlerle kombineleyerek) ve cok harika yanmalar oldu.Uzun zamandır mekik cekmiyordum sanırım saysam 100+ yapardı.

spor salonunda ise v şeklindekinde 150+ rahat diye düşünüyorum.

80-120 arası degisiyor.

eskiden 4'te 5'te tıkanırdım şu anda 50-60 tane falan çekebiliyorum :) 50-60'tan sonra belim dayanmıyor çok da zorlamak istemiyorum sakatlamak çıkmasın diye

O günlük karbonhidratımı sağlam aldıysam 300 çekiyorum, ama beslenmeyi her zamanki gibi salladıysam 150-200

170-200 arasınnda kalıyorum nizami ve karnı sıkarak ama uzun ve sıkıcı oluyor bu yüzden üçlü ve dörtlü setlere yöneliyorum

Back
Yukarı