Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
guardbody tedavi boyunca biyerini kesmemeye çok dikkat et kan sıvı olunca geç pıhtılaşıyo annemdede buna benzer bi rahatsızlık vardı biyeri kesilince kan durmamışdı çok kanamışdı
Geçmiş olsun guardbody. Doğru güzel de kan verıcegımız yerler hijyenık olmalı türkiyede bu kurallara pek uyulmadıgı için malum pek seve ,seve gidip kan vermek gelmiyo içimden.
Fırat aynı senin gibi benimde ayak bileğim çıkmıştı ip atlarken çok iyi bi çıkıkçı var bizim buralarda adamın yanına topal gittim ayağımı çıkartıp tekrar yerine takması sadece 20 saniye sürdü ve topallayarak geldiğim yerden yürüyerek çıktım Allah bin kere razı olsun o adamdan evet benim size diyeceğim bu şekilde rahatsızlığı olanlar çıkıkçılara görünün ama gideceğiniz çıkıkçıyı çok iyi araştırın.