Vg ye başladığımdan beri göğüs yemekten usandim artık buta kanata diş geçirmek istiyorum. Peki herkes neden ısrarla göğüs diyor ?
çünkü fiyat performansı çok iyi, ayrıca yağsız. şunu unutma bişey lezzetliyse (çok nadir istisnalar harici) yağlıdır, tuzludur, şekerlidir. kanat ve bacak etleri lezzetli çünkü etleri yağlı. yağlı yağ ya y.... neden ısrarla göğüs ?
arkadaşlar tavuğu nasıl pişirerek yiyorsunuz? benim annem sulu yemek şeklinde yapıyor.. nasıl yapması lazım kilo alımı için
en güzel pişen tarafı gögüs bence. sarma mıdır nedir bir kere aldım ne kadar sert eti var arkadaş pişmedi bir türlü ve aşırı yaglıydı. gögüs candır. 1 hafta sote bir hafta fleto tarzı bir
Izgara veya makarnayla beraber hasliyorm. Onceden hiç sevmezdm saman gbi die de şimdi gayet leziz Gelio. Mecburiyetten sanırım
günlük 600 gr tavuk göğüsü yiyorum evdekiler isyanda artık oğlum tek düze besleniyosun yok mu başka çaresi herkes mi böyle yapıyo filan demeye başladılar.. Ama salondakilere bakıyorum sabah poğaça öğlen tost akşam ne bulursa filan geçiştirenler hiç özenmeyenler benden iyi arkadaş böyle olunca yiyesim gelmiyor ya ben neden işkence çekiyorum ozaman?!
bence kendini bu kadar sıkma derim. arada kaçamaklar yap. ayrıca 600 gram çok fazla usanırsın. salondakilerden iyi olanların genetiği sağlamdır 10 kilo dumb. curl yapsa büyür öyle insanların bicepsi