Tavuk,Lor v.b Mutfak ölcüsü

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve mert.berk.can199713 tarafından 2 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

  1. mert.berk.can199713
    Offline

    mert.berk.can199713 Üye

    Katılım:
    16 Haziran 2014
    Mesajlar:
    16
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Beyler bilindigi gibi herkesin evinde mutfak tartisi yok bende bu konudan cok muzdaribim mesela sabah 6 yemek kasigi lor koyuyorum ama 100 gram aliyormuyum emin degilim yada tavuk ozellikle tavuk parcaliyorum oyle yiyorum her zaman ama 250 gram aliyomuyum cokmu aliyorum yoksa azmi aliyorum bi fikrim yok ama onceden haslanmis bi tavugu bi buyuk boy tavayi doldurucak sekilde isitip yiyorum biraz arastirdim bulgur pismemis 1 su bardagi 135-150 grama denk geliyor ama tavuk lor yulaf ezmesi gibi urunlerin ortalama gramlarini bulamadim eger kendi yapan varsa yada evinde tarti olan bize bi oranlama verirse eminimki cogu kisi icin cok faydali olucaktir

    Tesekkurler :)

    Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     

Sayfayı Paylaş