tavuk göğsü fire vermesi

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve cagrierdogan tarafından 2 Ağustos 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. cagrierdogan
    Offline

    cagrierdogan Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    47
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    izmir
    arkadaşlar slm,
    aklıma birşey takıldı.örneğin bir öğünde 120 gr tavuk göğsü önerilirse;bu miktar çiğ olarak 120 gr mı, yoksa piştikten sonra mı 120 gr olmalı? bildiğiniz gibi tavuk göğsünü haşladıktan sonra bir miktar fire veriyor! yemem gereken miktarı nasıl algılamalıyım???
     
  2. jackmaldow
    Offline

    jackmaldow Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    293
    Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    LA / California
    Çiğ olarak hesabiniza katın .
     
    cagrierdogan bunu beğendi.
  3. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

  4. cagrierdogan
    Offline

    cagrierdogan Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    47
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    izmir
    link i okudum teşekkürler.ama ben protein hesabından ziyade kalori açısından merak etmiştim.yazılana göre bir öğünde almam gereken 120 gr göğüsü çiğ olarak düşüncem.bu, haşlanınca 90-100 gr olacak.o zaman kalori cetvellerindeki 100 gr tavuk göğsü kalorisi,pişmiş 100 gr mı,çiğ 100 gr mı?
     
  5. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Toplam kac gr protein aliyorsaniz o kadar kalori eder, yani pismis.
     
  6. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    885
    Beğenileri:
    528
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    gıdaları herzaman cig olarak hesaplayacaksın pismis halleriyle degil
     

Sayfayı Paylaş