BİM yada ŞOK ta gördügüm tavuk göğsü veya bonfilelerin üzerinde Protein karbonhidrat değerleri yazmiyor. Maddi yönden veya besin değerleri yönünden hangisini tercih ediyorsunuz ?
Ben şu ana kadar üzerinde besin değerleri yazan bir tavuk göğüsü aldığımı hatırlamıyorum Fakat avrupada satılan, dilimlenmiş, paketlenmiş olan et çeşitlerinde yazıyor.
Bunu sormamin nedeni göğüsden kemik ve deri parcalarini ayirdigimizda bonfile ile aşağı yukarı ayni et oranlari cikicak tercihin göğüsten yana sanirim birde bofile daha atiştirmalik gibi geliyor kızartip yesek yağlanma konusunda sıkıntı cıkartır mı ? Birde Alttaki konuya bi cevap yazabilirmisin yakin zamanda body e başlamayi düşünüyorum fakat kafamdaki sorular gitmeden olmas https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme/beslenme-programimdaki-eksiklikler-yardim-79842.html
Ben sadece balık eti yiyorum. Tavuk, kuzu, dana falan yemiyorum. Fabrika üretimi ilaçlı vs. doğal yetişmemiş hayvanları yememeye karar verdim. Balıkta ne kadar doğal bilmem ama en mantıklısı balık.