Tavuk göğüsü haşlaması yerine, Tavuk göğüsün'den çorba yapsak nasıl olur ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Cidade de Deus tarafından 22 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Cidade de Deus
    Offline

    Cidade de Deus Üye

    Katılım:
    28 Nisan 2010
    Mesajlar:
    3.510
    Beğenileri:
    1.717
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    İyi günler arkadaşlar, tavuk göğüsünü haşlarken suyunu atıyoruz sadece göğüsünü yiyoruz çoğunlukla, fakat çok kuru ve tatsız oluyor.
    Onun yerine tavuk göğüsünü haşladığımız suyu atmasak o suya bulgur katsak hatta patates havuç vs. extra yağ ve başka birşey katmasak daha sağlıklı ve besleyici olmaz mı ?

    Tavuk'un suyu faydalı diye okudum hemde kuru tatsız olmuyor bu konuda görüşünüzü alabilirmiyim ? böyle beslenen varmı ?
     
  2. Veyron
    Offline

    Veyron Özel Üye

    Katılım:
    10 Eylül 2004
    Mesajlar:
    1.885
    Beğenileri:
    440
    Ödül Puanları:
    93
    Yer:
    Republic Of Fenerbahce
    Problem olmaz, tavuk haşladığın suda pilavda yapabilirsin. keyfin bilir. Tavuk ciddi olarak suyunu bırakıyor çünkü. Mesela 1000 gr yağsız göğsü haslayıp suyunu süzdüğünüzde ağırlığının 800 grama düştüğünü görürsünüz.
     
    Cidade de Deus bunu beğendi.
  3. Cidade de Deus
    Offline

    Cidade de Deus Üye

    Katılım:
    28 Nisan 2010
    Mesajlar:
    3.510
    Beğenileri:
    1.717
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Teşekkür ederim, yağlanma filan yapmaz dimi ? tavuk suyundada protein var öyle fazla yağda yok ama emin olmak istedim biraz yağ fazlalığım var.
     

Sayfayı Paylaş