Tavuğun Gramajı Ve Besin Değeri

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve seyhane tarafından 23 Eylül 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. seyhane
    Offline

    seyhane Üye

    Katılım:
    8 Aralık 2012
    Mesajlar:
    98
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    8
    Merhabalar,

    Tavuğun içinde bulunan protein miktarı 100 gramda 20 gram kadar. Bu acaba pişmiş halimi yoksa çiğ halimi ? Hangisine göre hesap yapmalıyız acaba ?
     
  2. tosunpaşa123
    Offline

    tosunpaşa123 Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2013
    Mesajlar:
    108
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Forumda bir konuda pişirince değer kaybetmediğini okudum. Ama tedirginim diyorsan haşlama olarak ye.
     
    seyhane bunu beğendi.
  3. seyhane
    Offline

    seyhane Üye

    Katılım:
    8 Aralık 2012
    Mesajlar:
    98
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    8
    Haşlama olunca çok tatsız oluyor, hiç yiyemiyorum öylede. Yani asıl sormak istediğim, internette bize verilen değerler tavuğun pişmiş hali mi yoksa çiğ halimi ?
     
  4. -RevoLt-
    Offline

    -RevoLt- Üye

    Katılım:
    7 Mart 2012
    Mesajlar:
    1.018
    Beğenileri:
    459
    Ödül Puanları:
    93
    besinler.net
     
  5. Verminaard
    Offline

    Verminaard Üye

    Katılım:
    31 Ekim 2012
    Mesajlar:
    333
    Beğenileri:
    105
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Ankara
    Çiğ halinin değerleri veriliyor. Fazla piştiği zaman protein kaybı olabilir.
     
  6. doxux
    Offline

    doxux Üye

    Katılım:
    14 Mart 2011
    Mesajlar:
    2.735
    Beğenileri:
    2.810
    Ödül Puanları:
    123
    Yanında belirtilmediği sürece çiğ değerdir. Haşlarken defne yaprağı ve soğan biraz tat katıyor. Yerken de hardal ve pul biberle tavuk göğsü bile epey bir şeye benziyor :)
     

Sayfayı Paylaş