Merhabalar, 24 yaşındayım alkol ve fastfood kullanimlarindan dolayi kilom cok olmasa bile bicimsiz bir fizige sahibim forumda biraz dolastim kendi sorunum gibi bir sorun gordum fakat daha detayli yardim ve oneri bekliyorum
73 kilo, 175 boy, kalın bir bel vucuda oranla, buyuk gogusler, ufak omuzlara sahibim.
Spora ciddi derecede basladim ve severek yapiyorum fakat kisa suredir. Sizlerden ricam nacizane fikirlerinizi ve dusuncelerinizi paylasarak benim gibi olan kisilere de fayda saglamaniz.
Merak ettigim şu ki sanirim kas kutlem cok az ben vucut gelistirmek istiyorum kardiyodan ve kilo vermeden ziyade guzel bir sekilde de beslendigimi dusunuyorum gunluk 110 gram altina protein alimim dusmuyor hayvansal olarak. Ekstradan karbonhidrat ve kalori alimi sorunum var sizin dusunceleriniz burda devreye giriyor kalori alimimi dusurmelimiyim? Ve neden? Etkin kas kutlesi kazanabilmek icin kalori acigi olmamasi gerekiyor diye arastirmalarimda ogrendim ancak bu konuda farkli dusunup bana yardimci olucak abilerim kardeslerim varsa memnun olurum.