Önce cell-tech sonra nitro-tech sonrada SP250.. Başlarda tatları güzel gelmişti ama gittikce sıkmaya ve midemi bulandırmaya başladılar.. Ağzıma resmen yapaylık geliyor artık.. Bende sizlerden bana hap yada tatsız olan pre/post workout tavsiyelerinde bulunmanızı isteyeceğim.. Saygılar.
önce bi kaşık kahveyi kupaya yada shaker a dök sıcak su ekle 20-30 ml kadar kahveyi eritsin sonra soguk suyla 250 ml ye tamamla ardında protein tozunu eklemeyi dene tadı daha iyi oluyor ( optimum whey gold double çikolata için soyluyorum )
Aklımda pre workout sadece Animal Pump var.. Post olarak sanırım size on un tablet olanlarından var onları düşünüyorum.. Bu arada likit aminolarla bir sıkıntım yok. Ultimate ın likit aminosu şurup gibi zaten herhangi bir sorun yaşatmadı bana.. Bu arada protein tozu açığını likit aminolarla kapatabilir miyim? Örneğin Weider mega forte yada şuanda kullandığım Ultimate in likit aminosu?
jack3d tropical punch gayet ferahlatici bence, önemli olan soğuk suyla içmek ama.. bir de intra-workout olarak watermelon xtend'i tavsiye ederim.
Jack3d aklımı çok karıştırdı.. Hakkında çok iyi yorumlar var ama yine tat sorun geliyor bana.. Kimine her gün içilecek bir içecek ,kiminede 1 kere bile içilemeyecek çok kötü birşey olarak gelebiliyor.. Yardımınız için teşekkürler