Tatlandırmak için bal

arkadaşlar bal her yerde var 10 tl'e de 50tl'e de ama kimisi neredeyse sırf şeker..ben bal alacağım en doğal hangisiyse onu shakelerimi tatlandırmak için..tavsiye ettiğini bal var mı ?

Bal+Pek+Yulaf+muz+Whey+500ml süt kalori bombası. :) bir ara denemiştim bimde 10 liraydi sanırım. Gercek bal cok pahalı zaten markette satılanların hepsi katkılı maalesef.

Varolsun Yüce Türk Irkı.

Bal+Pek+Yulaf+muz+Whey+500ml süt kalori bombası. :) bir ara denemiştim bimde 10 liraydi sanırım. Gercek bal cok pahalı zaten markette satılanların hepsi katkılı maalesef.

Varolsun Yüce Türk Irkı.
sırf şekerden yapanlar var güvenemiyorum ya katkı olurda büyük bi çoğunluğunun şekerden olması korkutuyor beni..acaba bal kullanmak doğru mu onuda bilmiyorum ama tatsız tutsuzda gitmiyor.

ben süt kullanamıyorum kemiklerim iri değil dahada eritmesin diye :D

Amacina bagli, amacin kilo almaksa bal kullanilabilir, anca kilo vermek yag yakmaksa, kalori ihtiyacinin 200-300 altinda almali ve kan sekerini dusuk tutmalisin, dolayisiyla bal bu duurmda mantikli degil.

Amacina bagli, amacin kilo almaksa bal kullanilabilir, anca kilo vermek yag yakmaksa, kalori ihtiyacinin 200-300 altinda almali ve kan sekerini dusuk tutmalisin, dolayisiyla bal bu duurmda mantikli degil.
amacım kilo almak ama yağlanmadan kilo almak istiyorum mantıklı mıdır sizce ? bal bi nebze tadı güzelleştiriyor

DOĞAL BİR BAL EN SAĞLIKLI BESİNLER ARASINDADİR YAŞLISI GENCİ HASTASI DİRİSİ ÇOLUĞU ÇOCUĞU HERKEZ YEMELİDİR. LAKİN ARTIK PARA UĞRUNA BAL DEĞİL ŞEKER YİYORUZ AZYİYİN İŞTE ABARTMADAN 1-2 KAŞIK

Back
Yukarı