atakan_irresistable´isimli üyeden Alıntı ![[IMG]](https://www.bodyforumtr.com/vbforum/graphite/buttons/viewpost.gif)
aa ilk defa duydum mısırdan şeker üretiliyormu. araştırmak lazım peki bu şekeri beyaz şeker olarak piyasayamı sürüyorlar sayın alperen..
atakan uslubuna dikkat et,karsinda forum yoneticisi var!!!
sayın saydam yaznzanlamış değilim. ben sayın alperen e bikmediğim bir durumda soru sordum bunun nresi yanlışsnra kendisi bana aaştrmamı söyledi gerçi bişey bulamadım bede pek üstünde duramdı.. olay bundan ibaret. sizi alamıyorum. belkide bi iletişim sorunuaadık bu olabilir.
Yönetici Düzeltmesi:
Atakan demişki:
Sayın saydam yazını anlamış değilim. Ben sayın alperen'e bilmediğim bir durumu sordum bunun neresi yanlış, sonra kendisi bana araştırmamı söyledi gerçi birşey bulamadım bende pek üstüne düşmedim. Olay bundan ibaret, sizi anlayamıyorum. Belki bir iletişim sorunu yaşadık bu olabilir.
Atakan, yazdıklarınızı bu şekilde düzelttim. Mesaj yazarken anlaşılır ve Türkçemize uygun yazarsanız iyi olacak.
Benle ilgili olan konuya gelince, gereken uyarı yöneticimiz tarafından yapılmış ve anlaşılmayacak birşey yoktur.
İyi forumlar...
Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2008