Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne zaman açtın kutuyu? ve nasıl sakladın? yeni açılmış ise sorun yok kullan ve bitir. açılmış ise serin ve ışıksız şekilde saklayabildinse yine bitirebilirsin.
ya şöle sölim internetten aldım ürünü kazıklandık biraz tam 1 yıl olmuş ürün üretileli.son kullanma tarihide 01.2010 şimdi açtım ama topaklanmalar olmuş
Kaç gram? 1kilo falansa bir ayda bitirirsen sorun yok. ama 2,5 kilo falansa 3-4 ayı bulacaksa dikkat et. topaklanmalar bozulma göstergesi değil. folyosu yırtılmamışsa sorun olmaz.
nereden aldınız? site mi yoksa açık arttırma sitelerindeki kullanıcılar mı? bence bu tip üçkağıtçılar bilinsin ki insanlar yönelmesin son kullanma tarihi geçmiş toz satmak ne demek.
geri veremiyor musunuz?
gittigidiyordan aldım 1 kg bişey zaten bi arkadaş uyardı ordan bakınca tarihine gördüm.çok fazla kişiye sastmış bide madur çok.zaten kullanmadım suyla karıştırınca görüntüsünü begenmedim daha önceden xpro kullanıyodum bunun markası nitrofull tavsiyede etmem