TaoOfJeetKuneDo ve Karatay Diyeti

ketojen diyet forumda ilk tanınmaya başladığı zaman üyelerimizden birisi en ince ayrıntısına kadar aydınlatmıştı açtığı konu ile . Şu yenir şu yenmez şeklinde . Ben internette araştırdım ancak bulamadım . Açıklayıcı bir şekilde diyeti tanıtan bir yazı paylaşımında bulunursanız çok daha fazla üye yararlanabilir .

Bu arada çıktığın yolda başarılar . Umarım amacına ulaşırsın .

zeuss biraz eksik anlatmis

Tek seker bile koymaman lazim caylar sekersiz sabah kahvaltisinda ekmege de gerek yok zorluk cekmeden birseyler asilamaz

Antreman sonrasi protein tozu icilebilir kefir de olur ama protein tozu da olabilir

Vucud 1 seferde 30gr dan fazlasini sentezler 30gr belki sadece protein tozu icin gecerlidir cunku sardalya nin hazmi 8 saat suruyorken nasil protein tozu ile bir tutariz ?

Aksam da kesinlikle et yenmeli sebze dediginiz nedir ki ?

Kabizlik falan yapmaz :) tabiki saglam bagirsak floraniz varsa

Ayriyeten balik ne kadar az o kadar iyi cunku agir metal var

Hergun omega 3 balik yagi alinmali iyi bir markanin ki

Sevgili Dynamo,günlük besinler + protein tozu ile 140 gr oluyor.

Fυякαη Acαя,ben bu diyette yeniyim o yüzden bilgi vermem pek doğru olmaz.Bu işin ustaları konuma cevap yazanlar :) güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Sayın heldic,şeker kullanımım 0.Ne çayıma şeker atıyorum ne ekmek yiyorum.

Hergün 2 tablet omega-3 alıyorum.

Bugünde protein tozum geliyor günde 2 ölçek alıcam.Umarım yağlanmam,diyet boşa gidecek diye şüphe var içimde.

bosa gitmez antreman sonrası kullan

İçime öyle bir kurt düşürdün ki Zeus..Diyetten soğudum

Ahahaha :D
Yok canım o kadar da değil ;)

Heldic in dediği gibi sadece antremandan hemen sonra alırsan bişi olmaz ;)

Balık konusunda heldic ile hem fikir değilim, doğru söylüyor ağır metal tehlikesi var ama ben her zaman için endüsrtiyel olarak üretilen bir hap yada toza karşı gerçek besinleri kullanmayı tercih ediyorum!

Çünkü endüstriyel maddelerde ki zararlılar genelde mutlaka kanstrojen şeyler olur bunların vücutta telafisi yok, yabancı maddedir, endokrin madde olarak algılanır!
Fakat doğal bir gıdadaki sakıncalı maddenin (mesela balık da ki ağır metal) başka bir besin tarafından mutlaka toleransı olur!!!

Bir başka bilgi daha ekliyeyim aklında bulunsun!
Heldic hep sıfır hızlı Kh diyor ama hayatta hep motomot yaşamak mümkün değil, bazen unlu yemek zorunda kalabilirsin!
Mesela okula gittin sınavın var, sınava bir saat kalmış ve sen kahvaltısız gelmek zorunda kaldın, kantinden pocağa alıp yemiyecekmisin?
Aç mı gireceksin sınava?

-Sirkeli suyun hızlı Kh ların kana karışmasını indirgeme yavaşlatma özelliği var!
Eğer yanında taşırsan unlu yemek zorunda kaldığında sirkeli su da içersen unlu gıdanın en azından insülin zararının bir miktar önüne geçecekdir ;)

ac kalsa nolcak :) daha dikkatli oluyor insan acken :)

balık yagı endustriyel diyorsak zeytinyagı ve tereyagına da dememiz lazım

gunluk ihtiyacımız icin balık tuketmeye calıssak bir suru agır metal almıs oluruz

Ben sadece protein tozundan 140 gr alıyorsun sandım :D

Nasıl gidiyor.? Zorlanma var mı?

Evet bayağı bir zorlanma var.Zeus'un söylediğinden sonra zaten uyuyamadım ki sabah berbat bir moral ağzımda iğrenç bir tat ile kalktım.Bayağı bir peynir sucuk yumurta zeytin yedim ama doyamadım..Ayağı her kalktığımda gözümün kararması,başımın dönmesi ve kulağımın arkasında sıcaklık hissetmemden dolayı diyeti bozdum..

Kötü olmuş 1 hafta dayandıktan sonra alışıyorsun . Ama doymuyorsan bir sorun var demektir.

Örnek kahvaltı;
İstediğin kadar yeşilçay
5-6 ceviz
salatalık,domates,biber,zeytin,yağlı peynir
3 Yumurta

Bunlarla doyulur bence ;)

Aynen beyle burada boşa konuşmuyoruz...
Hızlı Kh ları bile birden kesmeyin, vücudu alıştırın, daha kalıcı işler başarırsınız!!!

Öm lerden bayağı bir istek geliyor; Karatay beslenmesi ile ilgili kapsamlı ve video destekli güzel bir başlık hazırlamayı düşünüyorum...
Örnek beslenme öğünleri ve tüyolarla da doldurucağım :)

Büyük ihtimal Pazartesi olucak ;)

Aldığımız aşırı tepkilere karşı, beğeni ve isteklerin gelmesi de güzel doğrusu ;)

Back
Yukarı