FleXoR
Özel Üye
TANTO dedi:Herkese Selamlar;
Bu GROWTH hormonu hakkında ne düşünüyorsunuz_?
Bu spora başlayalı 5 ay oldu ve bunun etkisinin bayağı iyi olduğunu duydum ama sizlere de bir danışim dedim.Üniversal markasının GH MAX ve GH STACK var hangisini kullanmamı önerirsiniz.Ben incirlikten aldığım için bunlar orjinal eminim. Kreatin ve Glutamin ile kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz.Dediğim gibi başlayalı 5 ay oldu ve iyi geliştiğime inanıyorum zaten görenler hemen farkına varıyor.Kullanırsam da bir kutu falan mı kullanım yada sürekli devam etmem gerekiyor mu birde bunu soracaktım.
Şididen verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
growt u kullanmanı hiç tavsiye etmem hem parana yazık hem vucuduna growt hormonundan insan bir sey bekliyorsa mutlaka altı ay kullanmalı bir unite 90_95 tl civarında altı ayla carparsan gerisini sen düşün ayrıca kemik buyumesini tetikleyebilir buda ellerin ayaklarıun hatta kafan bile buyuyebilir
rus yapımı olanlar cok iyi netice veriyor yalnız 15 sene sonra beyin hucrelerini olduruyor insanı cıldırtıyor deli dana hastalıgının bir benzeri oluyor
eger burada okuduklarından sonra yinede kullanmak istiyorsan birşey yazmaya gerek yok